INICI
Reservar

Activa't i viu la natura

Què és el que més t'agrada? Fer vida a l'aire lliure? Doncs ets al lloc adequat. Catalunya té tants espais naturals que no te'ls podràs acabar... Amplis, verds, muntanyosos, mariners, nevats i assolellats. I et pots dedicar a fer-hi el que més t'agradi: lleure o aventura, observació o activitat física. Per terra, mar o aire. Tu tries, i segur que triaràs bé.

Si ets muntanyenc, tenim totes les pistes d'esquí del Pirineu, la xarxa de camins de llarg i petit recorregut per al senderisme, les vies verdes per fer-hi cicloturisme, les passejades a cavall, els barrancs... O potser ets més de sortir amb BTT? Perfecte! A Catalunya hi ha 18 centres dedicats a aquesta especialitat.

Ara bé, si el que et motiva de veritat és la platja, aquí t'hi esperen les cales amagades de la Mediterrània, els caiacs perquè naveguis pel mar i el millor fons marí per explorar. I parlant d'aigua, també tenim la pau del Delta de l'Ebre i la rauxa del ràfting i l'hidrospeed als rius de muntanya.

Però si el que vols és fer un tast de tot i no quedar-te només amb una opció, pots anar a les terres de Lleida per veure els paisatges a vista d'ocell en globus o agafar un parapent, o fins i tot amb ala delta, amb helicòpter o amb avió bimotor. O també pots anar pel teu compte i provar el paracaigudisme i la caiguda lliure a Castelló d'Empúries-Empuriabrava, un dels referents europeus.

Triïs el que triïs, viu la natura a Catalunya.