Escapades d’un dia des de Barcelona

Reservar
A dues passes de Barcelona tens propostes que et conviden a gaudir de la bona vida. T'esperen platges per estirar-s'hi i deixar passar les hores o per practicar esports nàutics, monuments de tota mena, paisatges molt diferents de mar i de muntanya i, per descomptat, la deliciosa gastronomia catalana. Aquí tens una selecció d'escapades perfectes per fer en un dia que t'ajudaran a trencar fàcilment amb la rutina.

Tria'n una i posa't en marxa, ni tan sols necessitaràs agafar la maleta!
#CatalunyaExperience nº3
Revista #CatalunyaExperience nº3
desktop_mac tablet_mac picture_as_pdf
Revista #CatalunyaExperience Nª2
Revista #CatalunyaExperience Nª2
desktop_mac tablet_mac picture_as_pdf
#CatalunyaExperience nº1
Revista #CatalunyaExperience nº1
desktop_mac tablet_mac picture_as_pdf
Ecoturisme, experiències per connectar amb la natura
Ecoturisme, experiències per connectar amb la natura
desktop_mac tablet_mac picture_as_pdf
Itineraris i escapades
Itineraris i escapades
desktop_mac tablet_mac picture_as_pdf

Aquí tens una selecció d’escapades perfectes per fer en un dia que et faran pujar l'ànim i t’ajudaran a trencar fàcilment amb la rutina.

Escapades destacades
Veure tots els recursos >>
Veure tots els recursos >>
Interior de la Cripta de la colònia Güell    (© Imagen M.A.S.)
La inspiració de Gaudí. Un paradís entre vinyes i el mar
Descobreix el tresor més ben guardat de Gaudí a Santa Coloma de Cervelló o l'aroma del rom a Sitges. Converteix-te en casteller per un dia o recorre la costa del Garraf en moto d'aigua. I assaboreix totes aquestes experiències amb cava i vi del Penedès.
Familia al mirador de Fra Garí, al camí del Via Crucis, des d'on es contempla el Monestir i la muntanya de Montserrat (© Gemma Miralda Escudé)
Tocant el cel. De Montserrat a la Pedrera
Atrapa els núvols en el mil·lenari monestir de l'excepcional muntanya de Montserrat. O a Barcelona, en el terrat de la Pedrera, sota la llum de la lluna. I després, viatja a les arrels d'un poble que va veure com canviava la seva història el 1714.
Exterior del monestir de Sant Cugat d'Octavià    (© Imagen M.A.S.)
Pedres amb ànima. Art en majúscules
Prop de Barcelona, no només Montserrat té un monestir millenari. El de Sant Cugat és una obra d'art. Com ho són també la Seu d'Ègara o els edificis modernistes de Terrassa. Visita'ls en una ruta amb sopar final en un palau medieval.
Au rapinyaire damunt del guant d’un ensinistrador al Cim d’Àligues    (© Lluís Carro)
Adrenalina i emoció. De l’alta velocitat a la calma del paisatge
Busques emocions fortes? Pilota un cotxe de gamma alta en el Circuit de Barcelona-Catalunya, envolta't d'aus de presa en llibertat o visita l'església construïda en la cova més ben conservada d'Espanya.
Pont sobre el torrent de Can Bernades construït a finals del segle XIX a l'enorme finca coneguda com la Torre del Governador. Està format per una arcada ovoide flanquejada per dues torres de planta quadrada. (© Turismo Verde S.L.)
Alella. Indret privilegiat entre el mar i la muntanya
El paisatge de les seves vinyes i la proximitat amb Barcelona permeten una escapada inoblidable pel contrast entre les muntanyes i les platges.
Pavellons de l'hospital de Sant Pau de Domènech i Montaner.    (© Imagen M.A.S.)
Altres modernistes. A Barcelona
El modernisme a Barcelona és tan prolífic com ho són els seus edificis. Més enllà del geni de Gaudí, hi ha desenes d'edificis plens de simbolisme, color i fantasia.