INICI
RUTES PER DIES

Escapades de quatre dies

Reservar
Catalunya té molt per oferir-te. Dedica-hi quatre dies per viure-ho. En poques hores pots recórrer el territori de punta a punta i descobrir l'enorme varietat de paisatges que se succeeixen suaument al llarg de les seves carreteres. Durant la teva escapada s'encadenaran quasi sense que te n'adonis els cims dels Pirineus, els rius que es perdran serpentejants entre boscos frondosos, els penya-segats costaners, les vinyes a tocar de pobles medievals...

Postals diferents que conformen la personalitat d'aquesta terra.
Grand Tour de Catalunya
Grand Tour de Catalunya
Itineraris i escapades
Itineraris i escapades
desktop_mac tablet_mac picture_as_pdf

En poques hores pots recórrer el territori de punta a punta i descobrir l’enorme varietat de paisatges que se succeeixen suaument al llarg de les seves carreteres.

Escapades de quatre dies destacades
Veure tots els recursos >>
Veure tots els recursos >>
Vista panoràmica de l'església de Sant Miquel i del seu entorn natural a la serra de la Mussara. (© Miguel Raurich)
La Ruta dels Refugis
La Ruta dels Refugis és una travessa a peu per les serres prelitorals de baixa muntanya de Prades i Montsant. Enllaça de manera circular quatre refugis del Parc Natural del Montsant i les muntanyes de Prades.
Santuari de Queralt, sovint anomenat "Balcó de Catalunya" ja que des d'ell es pot veure bona part del territori.  (© Sergi Boixader)
GR 107: Camí dels Bons Homes
El Camí dels Bons Homes ens ofereix la possibilitat de seguir les empremtes dels càtars per pobles, esglésies i castells medievals. Envoltats per l'espectacular paisatge del Parc Natural del Cadí-Moixeró, fem un viatge al passat per descobrir quines van ser les rutes de migració dels càtars entre els segles XII i XIV.
Part del poble de Lladorre   (© Jordi La Rosa Lladós)
De Sant Pau de Segúries a Lladó
La ruta de quatre etapes que es proposa aquí utilitza la xarxa de camins Itinerànnia entre les comarques del Ripollès, la Garrotxa i l'Alt Empordà. Ofereix un alt interès natural i cultural.
Grand Tour de Catalunya. Tram 3. Senderista o excursionista caminant per un corriol de la Vall Fosca, amb el pic de Llena al fons. (© José Luis Rodríguez)
El Cinquè Llac. Ruta circular per camins de pastors
L'itinerari d'El Cinquè Llac, dividit en cinc etapes, transcorre per les muntanyes del Pirineu de Lleida a través d'antigues vies utilitzades per traslladar el bestiar.
Església de Sant Peir Ad Vincula (s. XVIII), amb les muntanyes nevades dels Pirineus al fons de l'imatge. (© Servicios Editoriales Georama)
Desafiant la muntanya. Sense límits en plena natura
T'agraden els reptes? La Val d'Aran i l'Alt Pirineu són el bressol dels esports d'aventura. Enamora't del seu paisatge fent ràfting, volant en parapent o helicòpter, pujant a un balneari en moto de neu o esquiant sobre neu verge. 
Espai de la Cova de la basílica de Sant Ignasi, edificada en una balma sobre el Cardener excavada per l'erosió fluvial del terciari, al municipi de Manresa. Al fons, el retaule d'alabastre (segle XVII) de Joan Grau.  (© Juan José Pascual)
Camí Ignasià. Seguint les passes de sant Ignasi a Catalunya
El 1522, Ignasi de Loiola va emprendre un viatge que li va canviar la vida. La travessa per Catalunya va ser decisiva en el seu camí cap a l'espiritualitat.