INICI
DESCOBREIX

Any del Turisme Cultural 2018 i 2019

Reservar
L'any 2018 i 2019 a Catalunya és l'Any del Turisme Cultural, en què et proposem infinites propostes d'experiències culturals a tots els indrets del territori.

El 2018 i 2019 han estat declarats Any Europeu del Patrimoni Cultural amb l'objectiu de sensibilitzar envers la història i els valors europeus i reforçar un sentiment d'identitat comunitari.

Et convidem a descobrir i viure els tresors culturals que amaga cada racó de Catalunya. Et proposem que descobreixis el patrimoni cultural, les tradicions, la gastronomia, els vins, i t'enamoris de la nostra cultura.
#CatalunyaExperience nº3
Revista #CatalunyaExperience nº3
desktop_mac tablet_mac picture_as_pdf
Revista #CatalunyaExperience Nª2
Revista #CatalunyaExperience Nª2
desktop_mac tablet_mac picture_as_pdf
#CatalunyaExperience nº1
Revista #CatalunyaExperience nº1
desktop_mac tablet_mac picture_as_pdf

L’Any del Turisme Cultural és una invitació a la descoberta de la cultura catalana.

Agenda destacada de l'Any del Turisme Cultural
Veure tots els recursos >>
Veure tots els recursos >>
Actuació d'una colla de diables durant un correfoc. (© Jordi Pareto)
Aquelarre
Des que va néixer l'any 1978, la festa de l'Aquelarre no ha deixat de créixer, i ofereix als nombrosos visitants l'oportunitat de gaudir d'espectacles de foc, correfocs i concerts.
Guarniments de carrers per la festa de les Enramades    (© Oriol Llauradó)
Catifes del Corpus
Nova edició de les Catifes del Corpus de l'Ametlla de Mar, en la qual els carrers s'omplen d'esplèndides catifes de flors amb motiu de la festa del Corpus. Es poden contemplar les obres durant tot el diumenge, fins al moment de la processó.
Detall d'una dona amb dues roses durant la celebració de la festa de Sant Jordi a Toulouse, França. (© Eric Medous)
Dia de Sant Jordi
La festivitat de Sant Jordi, que se celebra cada 23 d'abril a tot Catalunya, és una de les festes que més identifiquen el país. Durant tot el dia, amics i enamorats s'intercanvien llibres i roses.
Baixada en piragües pel Pas de l'Ase al riu Ebre  (© Rafael López-Monné)
Festa Major de Garcia
Nova edició de la Festa Major de Garcia en honor a la Mare de Déu d'Agost, amb nombrosos actes per a tots els públics. Baixades en piragua, rutes per la vora del riu, correfoc, curses i concerts formen part de la programació.
Públic asistent al Sónar de Nit, festival de música electrònica celebrat al recinte Fira de Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat. (© Marc Castellet Puig)
Sónar. Festival Internacional de Música Avançada i New Media Art de Barcelona
A través de les conferències i exposicions del Sónar de Dia i dels concerts nocturns amb els músics internacionals més nous del Sónar de Nit, el festival compta amb més de 80.000 espectadors.
Campanars del Temple Expiatori de la Sagrada Família a Barcelona, des de la plaça Gaudí. (© Imagen M.A.S.)
Portes obertes a la Sagrada Família
El temple més emblemàtic de la ciutat comtal ofereix una visita especial i gratuïta dedicada, especialment, a la ciutadania per que puguin conèixer els avenços de la construcció i les novetats que s'han anat afegint.