INICI
CUIDA'T

Turisme mèdic a Catalunya

Reservar
Vols que la teva salut estigui a les millors mans? La qualitat del sistema sanitari de Catalunya i Barcelona està reconeguda per l'OMS com una de les millors del món i és capdavantera en diversos camps científics, com ara els trasplantaments i la recerca oncològica.

Vols rebre atenció mèdica avançada a Catalunya? Pots fer-ho a través de Barcelona Medical Destination (BMD), un programa impulsat conjuntament per l'Agència Catalana de Turisme, Turisme de Barcelona i les associacions Barcelona Centre Mèdic i Barcelona Medical Agency.

Cada any, més de 20.000 pacients d'arreu del món vénen a tractar-se o a sotmetre's a intervencions quirúrgiques als hospitals de Barcelona-Catalunya.

Hospitals de prestigi internacional
Per afrontar una intervenció o un tractament mèdic, la tranquil·litat i la confiança són fonamentals.

Els centres hospitalaris de Barcelona Medical Destination et transmeten ambdues qualitats.T'ofereixen instal·lacions confortables i equipades amb les tecnologies de la salut més avantguardistes. Amb elles han aconseguit tenir un índex de supervivència en les operacions més complexes, que se situa entre els millors del món.

Els centres mèdics que s'integren a BMD són: Barnaclínic, BarraquerDexeus, ICO, IMOIMOR, Institut Guttmann, Quirón, Sant Joan de DéuServiDigestTeknon, Fundació Puigvert i CIMA. Els equips facultatius d'aquests centres mèdics estan preparats per atendre els pacients internacionals més exigents. L'atenció es fa en diversos idiomes i s'adapten a les diferents realitats culturals.

Especialitats mèdiques de Barcelona Medical Destination
Les possibilitats de tractament que et poden dispensar aquests centres mèdics abasten àmbits d'especialitat tan diversos com: cardiovascular, ginecologia i medicina reproductiva, obstetrícia i medicina fetal, cirurgia digestiva i malalties metabòliques,  cirurgia estètica i reparadora, malalties complexes a l'edat pediàtrica (0-18 anys), malalties rares, neurociència, neurorehabilitació, oftalmologia, oncologia i hematologia, otorrinolaringologia, trasplantaments, traumatologia i ortopèdia i  urologia.

L'excel·lència del sistema sanitari de Catalunya i Barcelona està a la teva disposició.
Grand Tour de Catalunya
Grand Tour de Catalunya

Cada any, més de 20.000 pacients d’arreu del món vénen a tractar-se o a sotmetre’s a intervencions quirúrgiques als hospitals de Barcelona-Catalunya.

Integrants del Barcelona Medical Destination
Veure tots els recursos >>
Veure tots els recursos >>
Neurocirurgia a Barnaclínic.   (© Francisco Avia)
Barnaclínic+
Barnaclínic+ ofereix serveis sanitaris i no sanitaris de forma personalitzada i des d'un punt de vista integral: prevenció, predicció, diagnòstic i tractament.
Façana del Centre d'Oftalmologia Barraquer.   (© Barraquer)
Barraquer
El Centre d'Oftalmologia Barraquer és una clínica privada que disposa d'un equip de 33 especialistes que es dediquen a la prevenció, investigació, diagnosi i tractament de les malalties oculars.
Façana Hospital Universitari Quirón Dexeus.   (© Dexeus)
Dexeus
L'Hospital Universitari Dexeus és un centre mèdic que ofereix un servei integral de salut, ja que disposa d'un equip de més de 450 professionals especialistes en diverses branques de la medicina.
Vista aèria de l'edifici on es troba la Fundació Puigvert, a Barcelona, un CSUR de referència internacional. (© Fundació Puigvert)
Fundació Puigvert
La Fundació Puigvert és un centre de referència a nivell internacional en el diagnòstic i tractament de les patologies i disfuncions de l'aparell urinari. També tracta la patologia genital masculina i la medicina sexual i reproductiva de la parella.
Sala d'espera del Institut Comtal d’Oftalmologia   (© Institut Comtal d’Oftalmologia)
Institut Comtal d'Oftalmologia (ICO)
L'Institut Comtal d'Oftalmologia (ICO) és membre exclusiu a Barcelona d'Innova Ocular, una cadena de quinze clíniques que ofereix un servei d'oftalmologia integral als seus pacients.
Doctor Corcóstegui operant a l'IMO.   (© IMO)
Institut de Microcirurgia Ocular (IMO)
L'IMO ofereix un servei integral de salut ocular. Els gairebé cinquanta oftalmòlegs que integren el seu equip s'organitzen en departaments especialitzats en diverses disciplines de la medicina ocular. 
Instal·lacions del Institut Mèdic d'Onco-Radioteràpia (IMOR).   (© Santi Medina)
Institut Mèdic d'Onco-Radioteràpia (IMOR)
L'Institut Mèdic d'Onco-Radioteràpia és un centre mèdic de Barcelona que està especialitzat en tractaments de radioteràpia externa i braquiteràpia.
Façana de l'Institut Guttmann.   (© Institut Guttmann)
Institut Guttmann
L'Institut Guttmann és un centre mèdic que s'encarrega de la rehabilitació d'aquelles persones que han patit una lesió medular, un dany cerebral adquirit o una altra discapacitat neurològica.
Façana de la clínica Quirón de nit.   (© Quiron)
Quirón
L'Hospital Quirón de Barcelona és un centre mèdic privat que disposa d'un equip de professionals en més de cinquanta especialitats medicoquirúrgiques.
Equip de professionals del centre mèdic.   (© ServiDigest)
Clínica ServiDigest
La clínica ServiDigest és un centre mèdic de Barcelona que disposa d'un equip d'especialistes en Aparell Digestiu, Metabolisme i Obesitat.
Façana de l'Hospital Sant Joan de Déu.   (© Hospital Sant Joan de Déu)
Sant Joan de Déu
L'Hospital Sant Joan de Déu és un centre mèdic especialitzat en nens, joves i mares, que ofereix  una atenció integral i personalitzada a tots els pacients. 
Façana del Centro Médico Teknon.   (© Iñigo Bujedo-Aguirre)
Teknon
Teknon és un centre mèdic privat del Grupo Hospitalario Quirón que té com a objectiu ser un centre de referència en totes les especialitats medicoquirúrgiques.