INICI
ACTIVA'T

Esquia amb sol

Reservar
Catalunya és dels pocs destins on pots lliscar per pistes d'alta muntanya mentre gaudeixes del clima mediterrani: sol, temperatures suaus, una llum excepcional... Disposes de 16 estacions, 10 d'esquí alpí i 6 d'esquí nòrdic. Quina modalitat t'agrada més?

Una de les millors maneres d'experimentar la tranquil·litat de la natura hivernal és posar-se uns esquís i creuar els paratges naturals catalans al teu ritme acompanyat de la família. Esquiar amb nens ja no és un repte per a les famílies. Les estacions d'esquí dels Pirineus de Catalunya t'ho posen fàcil.

A la neu amb la família
Bona part de les estacions catalanes tenen jardí de neu. Ve a ser una mena de parc infantil on els nens es familiaritzen amb la neu i amb les cintes transportadores. Després  del jardí de neu és recomanable apuntar-lo a l'escola d'esquí o bé contractar un monitor per hores si realment vols que n'aprenguin. Són molt espavilats, i amb l'ajuda d'un professional que els ensenya la tècnica, progressaran molt de pressa! I si ho necessites, aquestes mateixes escoles també t'ofereixen activitats d'esquí adaptat.

Combina la neu amb altres activitats
Catalunya com a destinació de neu va més enllà de les pistes d'esquí. Als Pirineus de Catalunya trobaràs un munt de possibilitats per gaudir la neu sense els esquís posats. Coneixes el romànic? És una de les expressions culturals més impactants que trobaràs en molts pobles que hi ha a prop d'algunes estacions d'esquí.

La llista d'alternatives és llarguíssima: compres, salut, senderisme, gastronomia, natura... Amb què t'agrada combinar la neu?
Grand Tour de Catalunya
Grand Tour de Catalunya

Catalunya és molt més que una destinació d’esquí. Als Pirineus de Catalunya trobaràs un munt de possibilitats per gaudir de la neu sense els esquís.

Activitats d’esquí per compartir en família
Veure tots els recursos >>
Veure tots els recursos >>
Descobreix als més menuts la passió per la neu a les estacions d'esquí. Aquestes són algunes de les propostes per introduir-los al món de la neu.
Vista d'una de les pistes d'esquí de l'estació de La Molina, en la que es pot veure també el remuntador. (© Servicios Editorials Georama)
Jardins de neu
Al Pirineu català resulta molt fàcil aprendre a esquiar. N'hi ha una àmplia oferta perquè els petits aprenguin aquest esport de neu.
Parcs lúdics a les estacions d'esquí
Parcs lúdics a les estacions d'esquí
Has anat fins a l'estació d'esquí però el nen no vol esquiar, s'avorreix. Cap problema. Tens altres possibilitats, com els parcs lúdics de les estacions d'esquí.
Aprendre a esquiar amb professionals
Aprendre a esquiar amb professionals
A les estacions d'esquí trobaràs la millor opció perquè els teus fills aprenguin a esquiar i s'ho passin molt bé mentre ho fan. 
Esquí nòrdic
Esquí nòrdic
Es tracta d'una modalitat d'esquí en la qual, generalment, s'han de recórrer grans distàncies sobre un terreny desnivellat, amb pendents que poden ser forts però no continuats.
Església romànica de Sant Climent de Taüll   (© O. Rodbag)
Centre del Romànic de la Vall de Boí
El Centre del Romànic de la Vall de Boí, ubicat a la població d'Erill la Vall, és l’entitat encarregada de gestionar aquest conjunt patrimonial, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l'any 2000.
Vista panoràmica del centre MónNatura Pirineus, amb l'observatori, envoltat per les muntanyes i boscos. (© Fundació Catalunya-La Pedrera)
MónNatura Pirineus
L'educació ambiental és la base del projecte de MónNatura Pirineus, situat a 1.530 metres d'altitud, a prop del poble de Son. L'alberg té un centre de fauna, observatori astronòmic i una biblioteca especialitzada en temàtica ambiental.
Estacions d'esquí alpí
Veure tots els recursos >>
Veure tots els recursos >>
Esquí Free Style. La Molina (© Daniel Julián)
La Molina
L'estació d'esquí de la Molina, amb un domini esquiable de 71 quilòmetres, és l'estació d'esquí més antiga de Catalunya i combina les propostes familiars amb la competició de més nivell.
El Cremallera de Núria, el més alt del sud d’Europa, a l’estació d’esquí i muntanya de Vall de Núria, dins del Pirineu Oriental.
 (© Nano Canas)
Vall de Núria
La Vall de Núria disposa d'un entorn natural amb una gran oferta d'activitats durant tot l'any que la converteixen en una preuada destinació de turisme familiar. També és una destinació sostenible, ja que només s'hi pot arribar amb el tren cremallera.
Vista general de Vallter 2000   (© Vallter 2000)
Vallter 2000
L'estació d'esquí alpí de Vallter 2000 és la més oriental dels Pirineus catalans. Es troba situada a la comarca del Ripollès, al municipi de Setcases. Des de la seva cota més alta (2.535 metres) s'arriba a veure en dies clars la mar Mediterrània.
Cafeteria de l'estació d’Espot Esquí, a la cota 2000, amb unes vistes panoràmiques de 360º sobre els cims del Pallars.
 (© Nano Canas)
Espot Esquí
Situada en una zona adjacent al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, a l'estació d'Espot Esquí es viu un ambient tranquil, sense massificació i envoltat de boscos ben densos. Disposa del segell de qualitat turística “Destinació́ de Turisme Familiar”.
Esquiadors en un descens de pista a l’estació d'esquí de Port Ainé, situada prop del municipi de Rialp, als peus del massís de l'Orri i al Parc Natural de l'Alt Pirineu.
 (© Nano Canas)
Port Ainé
L'estació d'esquí alpí de Port Ainé es troba al vessant nord del Pic de l'Orri, a la comarca lleidatana del Pallars Sobirà. Aquesta orientació afavoreix les nevades i la qualitat de la neu durant tota la temporada. El caràcter obert a les noves tendències i les activitats per a tots els públics formen part de la seva essència.
Esquiadores practicant l'esquí alpí en una pista de l'estació de Baqueira Beret. Aquesta estació ofereix diferents tipus de pistes que permeten practicar l'esquí alpí i el snow board a tots els nivells.
 (© Lluís Carro)
Baqueira Beret
L'estació d'esquí de Baqueira Beret està ubicada entre les comarques de la Val d'Aran i el Pallars Sobirà. És un centre de pelegrinatge per a esquiadors catalans i d’arreu l’Estat. És l'estació amb més quilòmetres esquiables de la Península.
Infant a l’àrea infantil "Parc Infantil de Neu" de l’estació d'esquí de Boí Taüll un dia d’hivern.
 (© Nano Canas)
Boí Taüll Resort
La tranquil·litat, el respecte per l'entorn i l'absència de massificació són els punts forts de l'estació d'esquí Boí Taüll Resort, que està ubicada en una privilegiada vall de gran riquesa natural i cultural.
Classe d'esquí a Masella.   (© Estació d'Esquí de Masella)
Masella
L'estació d'esquí de Masella, ubicada a la Cerdanya, té una àrea de 74 quilòmetres i disposa d'un magnífic paisatge de boscos i unes pistes de diverses dificultats que limiten amb el Parc Natural del Cadí-Moixeró.
Primer pla d'un nen preparant els esquís a l'estació d'esquí de Boí-Taüll (© Nano Canas)
Port del Comte
Un dels principals arguments per visitar l'estació d'esquí de Port del Comte és la seva proximitat a les principals poblacions catalanes. Aquest fet la fa especialment adequada per a jornades d'esquí d'un sol dia.
Dos esquiadors, ascendint una muntanya mentre practiquen esquí de fons a l'estació d'esquí de Tavascan. (© Miguel Raurich)
Tavascan
Tavascan és un concepte d'estació diferent, orientat als amants de la muntanya a l’hivern. És ideal per practicar nombrosos esports, començant per l'esquí alpí i l'esquí nòrdic. L'entorn natural de primer ordre i l'absència total de massificació són les millors credencials d'aquesta estació de titularitat municipal.
Virós Vallferrera
Virós Vallferrera
L'estació d'esquí de Bosc Virós, ubicada al Parc Natural de l'Alt Pirineu, va néixer el 2001 com una forma diferent de gaudir de la muntanya i la neu a partir de l'esquí de fons, les raquetes de neu i els trineus de gossos.
Cafeteria de l'estació d’Espot Esquí, a la cota 2000, amb unes vistes panoràmiques de 360º sobre els cims del Pallars.
 (© Nano Canas)
Espot Esquí
Situada en una zona adjacent al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, a l'estació d'Espot Esquí es viu un ambient tranquil, sense massificació i envoltat de boscos ben densos. Disposa del segell de qualitat turística “Destinació́ de Turisme Familiar”.
Estacions d'esquí nòrdic
Veure tots els recursos >>
Veure tots els recursos >>
Aransa
Aransa
L'estació d'esquí de fons d'Aransa es troba situada a la comarca pirinenca de la Cerdanya, dins el terme municipal de Lles de Cerdanya. La seva situació geogràfica la converteix en un mirador privilegiat dels contraforts de la serra del Cadí.
Panoràmica de les pistes d’esquí i telecadira de l'estació d'esquí de La Molina, degana dels esports d’hivern a Catalunya, un dia assoleiat d’hivern.
 (© Nano Canas)
Lles
Els paratges que recorren les pistes de l'estació d'esquí de fons de Lles són d'una gran bellesa i estan formats per boscos de pi negre, amb unes vistes privilegiades de la serra del Cadí i la vall de la Cerdanya.
Tuixent-La Vansa
Tuixent-La Vansa
L'estació d'esquí de fons de Tuixent-La Vansa es troba situada a la comarca de l'Alt Urgell, en un entorn natural de gran bellesa i molt bones condicions de conservació de la neu. També disposa de circuits de raquetes de neu.
Guils Fontanera
Guils Fontanera
La ubicació de l'estació d'esquí de fons de Guils Fontanera, a la comarca pirinenca de la Cerdanya, facilita la pràctica de l'esquí de fons per a tots els nivells i els circuits amb raquetes de neu.
Una persona practicant esquí de fons a l'estació d'esquí de Sant Joan de l'Erm. (© Miguel Raurich)
Sant Joan de l'Erm
L'estació d'esquí de Sant Joan de l'Erm és la pionera a Catalunya en l'esquí de fons i està ubicada al Parc Natural de l'Alt Pirineu, la qual cosa permet recórrer un paisatge nevat de gran bellesa.
Virós Vallferrera
Virós Vallferrera
L'estació d'esquí de Bosc Virós, ubicada al Parc Natural de l'Alt Pirineu, va néixer el 2001 com una forma diferent de gaudir de la muntanya i la neu a partir de l'esquí de fons, les raquetes de neu i els trineus de gossos.
Estacions d’esquí accessibles per a tothom
Veure tots els recursos >>
Veure tots els recursos >>
Les estacions catalanes ja fa temps que treballen per eliminar barreres arquitectòniques en les seves intal·lacions. A més compten amb monitors especialitzats en esquí adaptat i tallers i activitats complementàries. Aquestes són les estacions aptes per a tothom.
Dos esquiadors, ascendint una muntanya mentre practiquen esquí de fons a l'estació d'esquí de Tavascan. (© Miguel Raurich)
Tavascan
Tavascan és un concepte d'estació diferent, orientat als amants de la muntanya a l’hivern. És ideal per practicar nombrosos esports, començant per l'esquí alpí i l'esquí nòrdic. L'entorn natural de primer ordre i l'absència total de massificació són les millors credencials d'aquesta estació de titularitat municipal.
Esquí Free Style. La Molina (© Daniel Julián)
La Molina
L'estació d'esquí de la Molina, amb un domini esquiable de 71 quilòmetres, és l'estació d'esquí més antiga de Catalunya i combina les propostes familiars amb la competició de més nivell.
Esquiadores practicant l'esquí alpí en una pista de l'estació de Baqueira Beret. Aquesta estació ofereix diferents tipus de pistes que permeten practicar l'esquí alpí i el snow board a tots els nivells.
 (© Lluís Carro)
Baqueira Beret
L'estació d'esquí de Baqueira Beret està ubicada entre les comarques de la Val d'Aran i el Pallars Sobirà. És un centre de pelegrinatge per a esquiadors catalans i d’arreu l’Estat. És l'estació amb més quilòmetres esquiables de la Península.
Infant a l’àrea infantil "Parc Infantil de Neu" de l’estació d'esquí de Boí Taüll un dia d’hivern.
 (© Nano Canas)
Boí Taüll Resort
La tranquil·litat, el respecte per l'entorn i l'absència de massificació són els punts forts de l'estació d'esquí Boí Taüll Resort, que està ubicada en una privilegiada vall de gran riquesa natural i cultural.
Activitats complementàries a la neu
Veure tots els recursos >>
Veure tots els recursos >>
Si t'agrada la neu, però prefereixes no posar-te els esquís, als Pirineus de Catalunya trobaràs un munt de possibilitats. Ets més de tour pel romànic o ruta senderista? Els Pirineus de Catalunya t'esperen amb tot de propostes per temptar-te. Per començar a obrir boca, aquí en tens algunes.
Excursionistes en el camí al Niu de l'Àliga, muntanya de més de 2.500 metres situada al límit entre la Cerdanya i el Berguedà, al Parc Natural del Cadí-Moixeró. (© José Luis Rodríguez)
Travessa Cavalls del Vent
Descobreix cada racó del Parc Natural del Cadí-Moixeró amb aquesta ruta circular a través de bells paratges pirinencs.
Vista panoràmica de l'església romànica de Sant Joan de Boí (segle XI). (© Imagen M.A.S.)
Ruta del Romànic a la Vall de Boí
La vall de Boí és un territori d'alta muntanya que acull l'únic parc nacional de Catalunya, el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Però si alguna cosa la caracteritza és l'excepcional llegat romànic, catalogat com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. I és que en un espai reduït concentra un dels conjunts d'esglésies romàniques més importants del món.
Noia revent un tractament relaxant al Berga Resort. (© Nano Cañas)
Berga Resort
Berga Resort és un centre de muntanya amb vistes al Pedraforca. Un complet circuit termal, una amplíssima carta de tractaments i unes instal·lacions esportives de primer nivell configuren la seva oferta.
Cignes a l'estany del jardí de l'Estació Termal Caldes de Boí, ubicada a l'entorn privilegiat de la Vall de Boí. És un dels balnearis més importants de Catalunya gràcies a la quantitat i a la diversitat de les seves aigües. (© Nano Cañas)
Estació Termal Caldes de Boí
37 fonts que brollen a temperatures que van dels 4 als 56 graus, 24 hectàrees d'instal·lacions i l'entorn privilegiat de la Vall de Boí són algunes de les característiques del balneari Caldes de Boí.
OnEx. Barcelona, Gelida
Paraules ClauParaules Clau
A
B
C
Ç
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
#
Aparthotel Siente Boí SpaAparthotel Siente Boí Spa
Aparthotel Siente Boí Spa
Vall de Boí, la / Pirineus
CarrerParcel·la19Vall de Boí, la25528
Aparthotel prop de l'estació d'esquí Boí Taüll, que combina una imatge tradicional amb les comoditats actuals i ofereix spa, restaurant i màxima tranquil·litat.
El RantinerEl Rantiner
El Rantiner
Vall de Boí, la / Pirineus
CarrerTrestaüll5Vall de Boí, la25528
Edifici de pedra i pissarra que ocupa l'era de l'antiga casa Baró, a Taüll. Disposa d'habitacions amb mobiliari clàssic i d'espais acollidors, molt a prop de l'estació d'esquí de Boí-Taüll.
Hotel TaullHotel Taull
Hotel Taull
Vall de Boí, la / Pirineus
UrbanitzacióMuntanyas/nVall de Boí, la25528
L'hotel Taüll, d'estil sobri i confortable, destaca per la comoditat de les seves 67 habitacions. Està integrat en el Boí Taüll Resort, una de les principals estacions d'esquí del pirineu de Lleida, que compta també amb l'exclusiu Spa Augusta.
ManantialManantial
Manantial
Vall de Boí, la / Pirineus
CarrerAforess/nVall de Boí, la25528
Dins del complex d'instal·lacions termals de Caldes de Boí, les quatre estrelles de l'hotel Manantial representen l'opció més luxosa, en un edifici envoltat d'un jardí de més de dos mil metres quadrats.
MónNatura PirineusMónNatura Pirineus
MónNatura Pirineus
Alt Àneu / Pirineus
ZonaLes Planes de Sons/nAlt Àneu25589
L'educació ambiental és la base del projecte de MónNatura Pirineus, situat a 1.530 metres d'altitud, a prop del poble de Son. L'alberg té un centre de fauna, observatori astronòmic i una biblioteca especialitzada en temàtica ambiental.
PeyPey
Pey
Vall de Boí, la / Pirineus
PlaçaTreios/nVall de Boí, la25528
L'hotel Pey disposa de còmodes habitacions, ben equipades, i compta amb restaurant i servei de guarda-esquís. Es troba al costat del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i de l'estació d'esquí de Boí Taüll.
Acevi Val d'AranAcevi Val d'Aran
Acevi Val d'Aran
Vielha e Mijaran / Val d'Aran
AvingudaAlcalde Calbetó Barra20Vielha e Mijaran25530
Situat a un típic edifici de muntanya amb vistes al riu, l'hotel disposa de 58 habitacions equipades amb les comoditats pròpies d'un hotel de luxe. A les seves instal·lacions hi trobem també servei de bar i restaurant i un spa.
Boí-Taüll ResortBoí-Taüll Resort
Boí-Taüll Resort
Vall de Boí, la / Pirineus
Disseminatl'Ermita-St. Quirzes/nVall de Boí, la25528
L'hotel Boí Taüll Resort manté les característiques comunes del complex hoteler i es troba a només deu quilòmetres de l'estació d'esquí, ideal per a anar a practicar i gaudir dels esports de neu en els mesos d'hivern i, a l'estiu, per a anar de vacances en família.
CaldesCaldes
Caldes
Vall de Boí, la / Pirineus
CarrerAforess/nVall de Boí, la25528
Hotel ubicat en una antiga hostatgeria de 1671 de Caldes de Boí, reformada i renovada l'any 2004, amb habitacions decorades amb estil de muntanya i piscina termal exterior.
CertascanCertascan
Certascan
Rialp / Pirineus
Aquest refugi està situat a una altitud de 2.240 metres, al Pallars Sobirà. S'hi accedeix caminant unes quatre hores des de la presa de Montalto. Disposa de quaranta places quan hi és el guarda i de deu quan no hi és.
El ResidencialEl Residencial
El Residencial
Vall de Boí, la / Pirineus
CarrerSant Quirzes/nVall de Boí, la25528
En ple Pirineu català, l’aparthotel Residencial La Solana ocupa un tradicional edifici de muntanya amb teulada de pissarra negra. Ofereix vuit habitacions dobles d’estil rústic i quinze apartaments totalment equipats.
Eth Refugi d'AranEth Refugi d'Aran
Eth Refugi d'Aran
Vielha e Mijaran / Val d'Aran
Aquest establiment ocupa una tradicional casa aranesa i ofereix 48 confortables apartaments totalment equipats. Les seves instal·lacions inclouen sala d’estar amb llar de foc, piscina climatitzada i jacuzzi.
Guitart La Molina AparthotelSpaGuitart La Molina AparthotelSpa
Guitart La Molina AparthotelSpa
Alp / Pirineus
Pels amants de la neu i de la muntanya, aquest hotel ofereix pràctics apartaments a La Molina, a peu de pistes.
HG La MolinaHG La Molina
HG La Molina
Alp / Pirineus
L'hotel HG La Molina, al costat de l'estació d'esquí del mateix nom, està consagrat a la pràctica dels esports de neu, a l'hivern, i al turisme familiar de muntanya quan el temps ho permet.
Hotel Casa EstampaHotel Casa Estampa
Hotel Casa Estampa
Vielha e Mijaran / Val d'Aran
Aquest establiment ocupa un edifici tradicional de muntanya de tres plantes en les quals es distribueixen divuit habitacions elegants i confortables. Disposa de piscines interiors climatitzades i sales d’estar amb llar de foc.
OnEx. Barcelona, Gelida
Paraules ClauParaules Clau
A
B
C
Ç
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
#
Aventura en famíliaAventura en família
Aventura en família
Bausen / Val d'Aran
AvingudaPas d'Arrò, baixos5Vielha e MijaranE-25530
Descens de barrancs per a famílies amb nens de més de 6 anys acompanyats per un guia de barrancs
Barcelona Skibus Alp 2500 tot inclòsBarcelona Skibus Alp 2500 tot inclòs
Barcelona Skibus Alp 2500 tot inclòs
Alp / Pirineus
Vine a passar un fantàstic dia d’esquí a l'àrea esquiable més extensa de Catalunya
Cap de setmana d'esquí de muntanya amb guia a la CerdanyaCap de setmana d'esquí de muntanya amb guia a la Cerdanya
Cap de setmana d'esquí de muntanya amb guia a la Cerdanya
Bellver de Cerdanya / Pirineus
CarrerNèfols/nBellver de Cerdanya
2 dies d'esquí de muntanya a la Cerdanya
Cap de setmana per descobrir l'esquí fora pista a VallterCap de setmana per descobrir l'esquí fora pista a Vallter
Cap de setmana per descobrir l'esquí fora pista a Vallter
Setcases / Pirineus
Descobreix l'esquí fora pista amb la màxima seguretat i esquia dos dies a Vallter2000
Esquí, relax i luxe a BaqueiraEsquí, relax i luxe a Baqueira
Esquí, relax i luxe a Baqueira
Naut Aran / Val d'Aran
Carreterade la Bonaiguas/nNaut Aran25598
Gaudeix de 4 nits de luxe a Baqueria, forfet d'esquí per a 5 dies i d'un massatge relaxant.
Forfait SensacionsForfait Sensacions
Forfait Sensacions
Prullans / Pirineus
   
#.s/nPrullans
Sent, emociona't, diverteix-te descobrint els Pirineus a un preu únic
Senderisme a Aigüestortes i Sant MauriciSenderisme a Aigüestortes i Sant Maurici
Senderisme a Aigüestortes i Sant Maurici
Espot / Pirineus
   
CarrerSant Maurici5Espot
Una ruta de senderisme al Parc Nacional d'Aigüestortes i l'Estany de Sant Maurici
Tour de 2 dies amb raquetes de neu pel Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant MauriciTour de 2 dies amb raquetes de neu pel Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Tour de 2 dies amb raquetes de neu pel Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Vielha e Mijaran / Val d'Aran
CarreteraGausac, 1,local 15Vielha e Mijaran
Sentir-se com un Yeti de luxe!!! Viu l'experiència més autèntica del Pirineu a la Val d'Aran!!!
Travessia de 3 dies amb esquís pel Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant MauriciTravessia de 3 dies amb esquís pel Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Travessia de 3 dies amb esquís pel Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Vielha e Mijaran / Val d'Aran
CarreteraGausac, 1 - local 15Vielha e Mijaran
Espectacular travessa al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici!!!
Vies Verdes de Girona amb bicicleta elèctricaVies Verdes de Girona amb bicicleta elèctrica
Vies Verdes de Girona amb bicicleta elèctrica
Girona / Costa Brava
PasseigOlot28Girona
Tour per les Vies Verdes amb bici elèctrica pel Gironès i La Selva amb amics i família
OnEx. Barcelona, Gelida
Paraules ClauParaules Clau
A
B
C
Ç
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
#
Aparthotel Siente Boí SpaAparthotel Siente Boí Spa
Aparthotel Siente Boí Spa
Vall de Boí, la / Pirineus
CarrerParcel·la19Vall de Boí, la25528
Aparthotel prop de l'estació d'esquí Boí Taüll, que combina una imatge tradicional amb les comoditats actuals i ofereix spa, restaurant i màxima tranquil·litat.
Baqueira BeretBaqueira Beret
Baqueira Beret
Naut Aran / Val d'Aran
CarreteraPort de la Bonaiguas/nNaut Aran25598
L'estació d'esquí de Baqueira Beret està ubicada entre les comarques de la Val d'Aran i el Pallars Sobirà. És un centre de pelegrinatge per a esquiadors catalans i d’arreu l’Estat. És l'estació amb més quilòmetres esquiables de la Península.
Boí Taüll ResortBoí Taüll Resort
Boí Taüll Resort
Vall de Boí, la / Pirineus
CarrerPla de l'Ermitas/nVall de Boí, la25528
La tranquil·litat, el respecte per l'entorn i l'absència de massificació són els punts forts de l'estació d'esquí Boí Taüll Resort, que està ubicada en una privilegiada vall de gran riquesa natural i cultural.
Centre del Romànic de la Vall de BoíCentre del Romànic de la Vall de Boí
Centre del Romànic de la Vall de Boí
Vall de Boí, la / Pirineus
Carrerdel Batalló5Vall de Boí, la25528
El Centre del Romànic de la Vall de Boí, ubicat a la població d'Erill la Vall, és l’entitat encarregada de gestionar aquest conjunt patrimonial, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l'any 2000.
Consorci de Turisme de les Valls d'Àneu
Guingueta d'Àneu, la / Pirineus
CarrerMajor6Esterri d'Àneu25587
Aquest Consorci de Turisme és un punt d'informació turítica de les Valls d'Àneu, una regió que ofereix un gran ventall de possibilitats per gaudir d'un paisatge que comprèn esports d'aventura, estacions d'esquí, el Parc Nacional d'Aigüestortes i la cultura romànica.
El RantinerEl Rantiner
El Rantiner
Vall de Boí, la / Pirineus
CarrerTrestaüll5Vall de Boí, la25528
Edifici de pedra i pissarra que ocupa l'era de l'antiga casa Baró, a Taüll. Disposa d'habitacions amb mobiliari clàssic i d'espais acollidors, molt a prop de l'estació d'esquí de Boí-Taüll.
Espot EsquíEspot Esquí
Espot Esquí
Espot / Pirineus
Situada en una zona adjacent al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, a l'estació d'Espot Esquí es viu un ambient tranquil, sense massificació i envoltat de boscos ben densos. Disposa del segell de qualitat turística “Destinació́ de Turisme Familiar”.
Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona - DIBAGerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona - DIBA
Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona - DIBA
Barcelona / Barcelona
Organisme encarregat de coordinar, donar suport i impulsar les polítiques turístiques dutes a terme a les diferents entitats territorials de la Diputació de Barcelona. Entres les seves funcions destaquen la gestió d'ajuts i subvencions i la formació dels tècnics municipals.
Hotel TaullHotel Taull
Hotel Taull
Vall de Boí, la / Pirineus
UrbanitzacióMuntanyas/nVall de Boí, la25528
L'hotel Taüll, d'estil sobri i confortable, destaca per la comoditat de les seves 67 habitacions. Està integrat en el Boí Taüll Resort, una de les principals estacions d'esquí del pirineu de Lleida, que compta també amb l'exclusiu Spa Augusta.
La MolinaLa Molina
La Molina
Alp / Pirineus
ZonaEdifici Telecabinas/nAlp17538
L'estació d'esquí de la Molina, amb un domini esquiable de 71 quilòmetres, és l'estació d'esquí més antiga de Catalunya i combina les propostes familiars amb la competició de més nivell.
ManantialManantial
Manantial
Vall de Boí, la / Pirineus
CarrerAforess/nVall de Boí, la25528
Dins del complex d'instal·lacions termals de Caldes de Boí, les quatre estrelles de l'hotel Manantial representen l'opció més luxosa, en un edifici envoltat d'un jardí de més de dos mil metres quadrats.
MasellaMasella
Masella
Alp / Pirineus
AvingudaPeu de Pistess/nAlp17538
L'estació d'esquí de Masella, ubicada a la Cerdanya, té una àrea de 74 quilòmetres i disposa d'un magnífic paisatge de boscos i unes pistes de diverses dificultats que limiten amb el Parc Natural del Cadí-Moixeró.
MónNatura PirineusMónNatura Pirineus
MónNatura Pirineus
Alt Àneu / Pirineus
ZonaLes Planes de Sons/nAlt Àneu25589
L'educació ambiental és la base del projecte de MónNatura Pirineus, situat a 1.530 metres d'altitud, a prop del poble de Son. L'alberg té un centre de fauna, observatori astronòmic i una biblioteca especialitzada en temàtica ambiental.
Patronat de Turisme Costa Brava GironaPatronat de Turisme Costa Brava Girona
Patronat de Turisme Costa Brava Girona
Girona / Costa Brava
AvingudaSant Francesc29Girona17001
El Patronat de Turisme Costa Brava Girona és un punt de trobada de les administracions i el sector turístic. La seva activitat se centra en la promoció tant a la resta del país com a tot Europa i en la millora de la competitivitat.
Patronat de Turisme de la Diputació de LleidaPatronat de Turisme de la Diputació de Lleida
Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida
Lleida / Terres de Lleida
Creat el 1989, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida fa més de vint anys que s'encarrega de la promoció i gestió de l'oferta turística de les comarques lleidatanes. El seu àmbit d'actuació és la demarcació de Lleida de forma directa, però també realitza accions de promoció en mercats estatals i internacionals interaccionats amb l'Agència Catalana de Turisme.