Publicacions
INICI
Ecoturisme a Catalunya
Catalunya concentra en un territori relativament petit un patrimoni natural enormement divers. En poques hores, et pots desplaçar des de l'alta muntanya pirinenca fins al mar i gaudir, en qualsevol estació de l'any, de tota la seva riquesa de recursos ecoturístics. 
Experiències enogastronòmiques. Catalunya ve de gust
Catalunya és una terra alegre, festiva i familiar on a la gent li encanta celebrar la vida en el seu dia a dia, en el pas del temps amb el canvi de les estacions, als aniversaris i als esdeveniments petits i grans. I què hi ha millor que fer-ho al voltant d'una bona taula?
desktop_mac tablet_mac picture_as_pdf
546019
Catalonia, an ideal destination to train and play football in. The football tradition, the year-round wonderful weather and the quality of the facilities make Catalonia a first class destination for training camps and tournaments.
picture_as_pdf
Catalonia: a healthy country with world class medical facilities
Barcelona is an incomparable destination, at once traditional and modern, brimming with life. A cosmopolitan and modern city that offers world class health services.
picture_as_pdf
Catalunya en família tot l'any
Catalunya és una destinació de vacances excel·lent durant tot l'any. Aquí et presentem una gran varietat d'activitats divertides, sorprenents i interessants. Hi ha per a tots els gustos i edats.
picture_as_pdf
Infographic Catalunya Meetings & Mobility
Infographic Catalunya Meetings & Mobility
picture_as_pdf
Catalunya Premium
Catalunya Premium
picture_as_pdf
Catalunya Catalitzadora de reunions i esdeveniments
Infografia MICE CAT
Catalunya Meetings & Automotive
Catalunya Meetings and Automotive
Catalunya Rethink Meetings
Catalunya Rethink Meetings
Grand Tour de Catalunya
Grand Tour de Catalunya
El Camino Ignaciano
The Ignatian way
picture_as_pdf