Com aparèixer a l'app Visit Catalonia

Reservar
Vols que el teu negoci turístic tingui més visibilitat? Formar part de la base de dades de l'Agència Catalana de Turisme (ACT) pot ajudar-te a aconseguir-ho. Quan la teva empresa o establiment hi tingui la seva fitxa, automàticament disposarà de presència al portal oficial de turisme de Catalunya, catalunya.com. 

Alguns dels negocis turístics de la base de dades també apareixeran a l'app Visit Catalonia, però en aquest cas serà el departament tècnic de l'ACT qui decidirà els que hi surten.

Com et pots donar d'alta
Sol·licita l'alta del teu negoci turístic a la base de dades de l'ACT a través de l'adreça peticionsinfotur.act@gencat.cat. El departament tècnic de l'ACT estudiarà la petició i te'n donarà una resposta. 

Si la sol·licitud és vàlida, l'ACT et remetrà un formulari per fer-la efectiva. Un cop el retornis emplenat, activaran la fitxa de la teva empresa o establiment a la base de dades, una gestió que és totalment gratuïta.

Afilia't a l'ACT
Que ja formes part de la base de dades i vols aconseguir visibilitat? Afilia't a l'Agència Catalana de Turisme i gaudeix dels avantatges que t'ofereix: visibilitat online i offline, formació, acompanyament i suport a la comercialització, informació i intel·ligència de mercat o comunicació interna i participació. Necessites més informació?
#CatalunyaExperience nº3
Revista #CatalunyaExperience nº3
desktop_mac tablet_mac picture_as_pdf
Revista #CatalunyaExperience Nª2
Revista #CatalunyaExperience Nª2
desktop_mac tablet_mac picture_as_pdf
#CatalunyaExperience nº1
Revista #CatalunyaExperience nº1
desktop_mac tablet_mac picture_as_pdf

App Visit Catalonia, un país al palmell de la teva mà.