T'ajudem a comercialitzar les teves experiències turístiques

Reservar
Tens una experiència turística que vols comercialitzar? Organitzes activitats enoturísiques? D'aventura? Per a les famílies? Les empreses que vulguin donar a conèixer i comercialitzar ofertes turístiques a Catalunya disposen dels canals de venda oficials de l'Agència Catalana de Turisme. N'hi ha dos: l'online, que és l'Experience Catalunya; i el presencial, les Oficines de Turisme de Catalunya repartides pel territori.

Hi ha algun requisit per utilitzar-los?
Per promocionar ofertes turístiques a través dels canals de l'Agència Catalana de Turisme demanem propostes d'experiències reals, que siguin diferents, atractives i que aportin valor afegit als recursos territorials.
Grand Tour de Catalunya
Grand Tour de Catalunya

Oficines de Turisme de Catalunya
Veure tots els recursos >>
Veure tots els recursos >>
Oficina de Turisme de Palau Robert
Oficina de Turisme de Catalunya a Barcelona
El Palau Robert, un edifici neoclàssic del passeig de Gràcia de Barcelona, disposa d'una oficina de turisme en la qual es pot trobar informació detallada sobre la gran oferta turística de Catalunya.
Oficina de Turisme de l'Aeroport de Barcelona
Oficina de Turisme de Catalunya i de Barcelona de l'Aeroport de Barcelona-el Prat
Oficina de turisme situada a l'aeroport de Barcelona - el Prat que disposa de molta informació sobre els principals llocs d'interès de Barcelona i Catalunya, així com sobre activitats i allotjament, entre altres aspectes.
Oficina de Turisme de l'Aeroport Girona
Oficina de Turisme de Catalunya a l'aeroport de Girona
Punt d'informació turística sobre Catalunya que ofereix atenció i assessorament als visitants que arriben a través de l'aeroport gironí. Els horaris poden variar en funció dels vols.
Oficina de Turisme de l'Aeroport de Reus
Oficina de Turisme de Catalunya a l'aeroport de Reus
Aquesta oficina atén les demandes d'informació del milió de turistes que arriben cada any a l'aeroport de Reus. Ofereix informació sobre els indrets de més interès del país amb especial atenció al Camp de Tarragona i la Costa Daurada.
.
Oficina de Turisme de Catalunya a Lleida
A banda d'informació general sobre Catalunya, aquí es troba la província de Lleida a l'abast dels visitants: de les grans planes agrícoles als cims d'alta muntanya, de la vida urbana al món rural, a més d'un conjunt de recursos per aprofitar al màxim l'estada.
Oficina de Turisme de Tarragona.
Oficina de Turisme de Catalunya a Tarragona
A l'Oficina de Turisme de Catalunya a Tarragona un grup de professionals del sector proporcionen tota la informació necessària per poder gaudir al màxim de l'estada. Es tracta d'una oficina gestionada per la Generalitat de Catalunya i que ofereix serveis i informació relatius a tot el país.