Catalunya a les xarxes socials

Reservar
Catalunya Experience és el concepte sota el qual l'Agència Catalana de Turisme es presenta a les xarxes socials. Disposa de perfils a les principals: Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Pinterest i Google +.

Què es fa a través d'aquests canals?
Són un punt de trobada per compartir experiències, secrets i racons de Catalunya. Ho poden fer els catalans, que es posaran en el paper de cicerones virtuals i compartiran amb el món la seva visió del territori, ja sigui a través d'un escrit, d'una foto o d'un vídeo. I, també, els viatgers de tot el món, que poden explicar les experiències viscudes durant l'estada a Catalunya. A partir del diàleg i la interacció anirà creixent la comunitat virtual del Catalunya Experience.

Facebook
Al perfil de Facebook del Catalunya Experience els visitants trobaran informació actualitzada sobre l'oferta turística de Catalunya, recomanacions, concursos, activitats, descomptes i promocions. Internet és una finestra al món, per això els continguts que s'hi publiquin estaran en l'idioma del país des d'on es connecti l'usuari.

Twitter
Twitter és sinònim d'immediatesa. Aquesta essència la recull perfectament el perfil @catexperience, on s'hi poden trobar les darreres novetats de l'oferta turística catalana. Per interactuar amb el perfil, les mencions al compte s'han de fer incloent @catexperience. D'altra banda, l'Agència fa servir sovint hashtags com per exemple #catalunyaexperience o #buycatalunya que identifiquen accions més concretes.

Instagram
Amb més de 400 milions d'usuaris al món, Instagram és la primera xarxa social de fotografia a nivell mundial. Tenint en compte la quantitat de paratges espectaculars que té Catalunya, són evidents les possibilitats que ofereix el perfil del Catalunya Experience. 
A Instagram l'usuari final pot capturar imatges representatives de Catalunya, publicar-les i compartir-les amb milions d'instagramers. D'aquesta manera, es dóna una imatge més visual, personal i immediata, a més d'interactiva, del millor que ofereix la destinació catalana. Catalunya Experience ha creat el hashtag #catalunyaexperience dins d'Instagram.

YouTube
La presència a YouTube del Catalunya Experience és l'eina que fa servir l'Agència Catalana de Turisme per transmetre d'una manera molt audiovisual les emocions d'un viatge per Catalunya.
YouTube permet visionar i compartir una gran quantitat de material inspirador de les diferents destinacions catalanes, i també facilita la interacció mitjançant els comentaris fets pels usuaris.
Grand Tour de Catalunya
Grand Tour de Catalunya

Catalunya Experience és el punt de trobada per compartir experiències, secrets i racons de Catalunya.