Vols aparèixer a la web catalunya.com?

Reservar
Vols saber què has de fer perquè la teva empresa o establiment formi part de la base de dades de l'Agència Catalana de Turisme? És molt fàcil, només has de seguir dos passos.

El primer: cal que enviïs un correu a l'adreça electrònica peticionsinfotur.act@gencat.cat sol·licitant l'alta a la base de dades de l'Agència Catalana de Turisme (ACT). El departament tècnic de l'ACT estudiarà la petició i te'n donarà una resposta.

El segon: si la teva sol·licitud és vàlida, l'ACT et remetrà un formulari per fer-la efectiva. Un cop el retornis emplenat, activaran la teva fitxa a la base de dades, una gestió que és totalment gratuïta.

Com pots aconseguir visibilitat?
Tenir presència a la base de dades és molt important, però, a més vols visibilitat? En aquest cas, opta per afiliar-te a l'Agència Catalana de Turisme i adhereix-te a les seves marques i segells. Gaudiràs de molts avantatges: visibilitat online i offline, formació, acompanyament i suport a la comercialització, informació i intel·ligència de mercat.Grand Tour de Catalunya
Grand Tour de Catalunya

Afilia’t a l’Agència Catalana de Turisme i adhereix-te al seu programa de marques i segells per gaudir de tots els avantatges per a empreses i entitats turístiques de Catalunya.