INICI
RECOMANEM

Turisme amb valors

Reservar
Catalunya aposta per un turisme responsable. Promou models de desenvolupament turístic amb un impacte reduït al territori, que busca la integració i la convivència ordenada amb la societat catalana. L'administració i el sector turístic treballen per promoure un turisme sostenible en el temps, amb el mínim impacte possible al territori.

Com pots col·laborar-hi com a visitant
Quan planifiquis el teu viatge, tria proveïdors i allotjaments que ofereixin garanties de qualitat i de respecte al medi ambient. Com pots saber quins són? Busca, per exemple, els que disposen de les certificacions catalanes: el distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental i la de Producte Agroalimentari Ecològic controlat pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE). Una altra possibilitat és escollir les empreses amb el distintiu EMAS, que formen part d'un sistema de gestió mediambiental respectuós, auditat periòdicament. Hi trobaràs hotels, albergs, càmpings, experiències, tota mena d'opcions compromeses amb l'entorn.

Espais naturals protegits
Quatre parcs naturals han estat acreditats amb el segell Carta Europea de Turisme Sostenible en Espais Naturals Protegits (CETS), que té com a objectiu promoure el turisme respectuós amb els espais naturals protegits d'Europa. Són el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, el de Sant Llorenç de Munt i l'Obac, el del Delta de l'Ebre i el del Montseny. Els dos darrers són, a més, Reserva de la Biosfera per la UNESCO. Tots quatre són visitables i hi trobaràs empreses que organitzen activitats respectuoses amb el medi natural que també disposen de certificats que ho garanteixen.


Experiències accessibles per a tothom
Part de l'estima a l'entorn passa per fer-lo accessible per a tothom. Catalunya disposa d'experiències per a tothom i, en especial, per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda, com per exemple els més de 150 quilòmetres de vies verdes i senders accessibles, que s'obren pas entre serres, zones boscoses o viles marineres. Tens més activitats per fer a l'aire lliure, com volar en parapent o en globus, esquiar... I les pots combinar amb altres experiències més gastronòmiques, culturals, de wellness...

Catalunya: Biosphere Responsible Tourism Destination
El compromís de Catalunya amb l'entorn ha estat reconegut amb el certificat Biosphere Responsible Tourism Destination, atorgat per l'Institut de Turisme Responsable, organisme vinculat a la Unesco. El reconeixement ha estat pioner, ja que és la primera vegada que la distinció es lliura a una regió turística. El certificat Biosphere reconeix la qualitat, la sostenibilitat ambiental i la responsabilitat social de les destinacions turístiques.

Et sumes a viatjar amb responsabilitat?
Grand Tour de Catalunya
Grand Tour de Catalunya
Ecoturisme, experiències per connectar amb la natura
Ecoturisme, experiències per connectar amb la natura
desktop_mac tablet_mac picture_as_pdf
Catalunya, una destinació de turisme responsable
Catalunya, una destinació de turisme responsable
picture_as_pdf

Catalunya té el segell Biosphere, que reconeix la qualitat, la sostenibilitat ambiental i la responsabilitat social de les destinacions turístiques.

Biosphere Responsible Tourism
Veure tots els recursos >>
Veure tots els recursos >>
Aquesta certificació, promoguda per l'Institut de Turisme Responsable, estableix uns criteris de comportament sostenible en el negoci turístic internacional i reconeix la indústria del sector que ha fet del turisme responsable l'eix de la seva activitat. 
Columnes d'inspiració dòrica que sostenen les cúpules del casquet esfèric (1900-14). Antoni Gaudí. Parc Güell, Barcelona.   (© Toni Vidal)
Barcelona
L'oferta turística de Barcelona està organitzada per tal de facilitar al màxim la visita, tant si es tracta d'un cap de setmana com d'unes vacances llargues.
Vista panoràmica de la localitat d'Arró i de l'església de Sant Martí, d'estil romànic i gòtic tardà, del segle XII. També s'hi aprecia part de l'entorn natural que envolta el poble. (© Servicios Editoriales Georama)
Val d’Aran
La Val d’Aran gaudeix d’una llengua pròpia, l’aranès, un folklore i unes tradicions particulars, i fins i tot d’un sistema de govern autònom, el Conselh Generau. Aquestes arrels històriques i culturals s’han sabut combinar amb la promoció de l’alta muntanya pirinenca. Es tracta, de fet, d’un paratge ple d’alternatives per al turisme actiu.
Aerial view of Sitges and la Punta de San Sebastián (© Agència de Desenvolupament del Garraf (NODE))
Sitges
De l'antic poble de pescadors anomenat la "Blanca Subur", neix la vila de Sitges, sinònim de cultura, bressol del modernisme, ciutat de cinema. Amb unes platges úniques i més de 320 dies de sol a l'any, les seves tradicions i sensibilitat artística es combinen amb museus i palauets, autèntiques joies arquitectòniques. Un lloc per descobrir racons incomparables, per passejar i relaxar-se al costat del mar i per tastar una rica gastronomia de tradició marinera.
Vila Vella de Tossa de Mar, preciós recinte emmurallat d'època medieval que s'endinsa en el mar formant una petita península anomenada Cap de Tossa. (© Miguel Angel Alvarez)
Tossa de Mar
Tossa és dins l'espai natural del massís de les Cadiretes, valuós per la convivència de flora mediterrània i atlàntica i ideal per fer-hi passejades o rutes amb bicicleta de muntanya, tot passant per vestigis megalítics.

Les platges que voregen la vila a nord i sud són excel·lents, algunes per la qualitat dels serveis que ofereixen i altres per l'entorn quasi virginal. El patrimoni del municipi comprèn empremtes romanes, records modernistes i aires de la bohèmia artística de les avantguardes.

La diva de Hollywood Ava Gardner va trepitjar la sorra granulosa de la platja Gran el 1950 per rodar el film Pandora i l'holandès errant. Per als mitòmans del cinema això deu ser motiu suficient per descobrir la vila.

Castell; torre humana dels castellers de Vilafranca. (© Ajuntament de Vilafranca del Penedès)
Vilafranca del Penedès
Coneguda com la capital del vi, bressol dels millors castells de Catalunya, Vilafranca no amaga la seva intensa relació amb la vitivinicultura. Els cellers i les antigues premses formen part de la població, capital de comarca, amb façanes modernistes i trets característics de l'antiga vila medieval, que s'ha mantingut com a referent comercial per a les poblacions i comarques veïnes. Les tradicions i la gastronomia local permeten al visitant apropar-se a una manera d'entendre la vida estretament vinculada a la terra.
El poble d'Unha amb les muntanyes nevades del Pirineu al fons. (© Francesc Tur)
Val d’Aran
630 quilòmetres quadrats envoltats de cims de més de 3.000 metres. Un lloc ideal per gaudir de l'esquí, del turisme actiu i per descobrir la gastronomia de muntanya.
Empreses i entitats amb certificat EMAS
Veure tots els recursos >>
Veure tots els recursos >>
Una empresa que adopta el certificat EMAS es responsabilitza de l'impacte ambiental de l'activitat que desenvolupa. Aquestes en són algunes.
Vistes aèries de l'hotel Majestic al Passeig de Gràcia de Barcelona. (© Hotel Majestic)
Majestic
El Majestic Hotel & Spa Barcelona ofereix una gran varietat de serveis i comoditats per adaptar-se a les necessitats dels clients. Luxe, confortabilitat i atenció personalitzada fan d'aquest allotjament un dels destacats pel World Travel Awards.
Far de Vilanova i la Geltrú des del mar. (© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú)
Vilanova Park
Vilanova Park és el càmping de primera categoria més proper a Barcelona. La seva ubicació a Vilanova i la Geltrú permet gaudir d'una infraestructura de museus d'alt nivell, amb més de mitja dotzena d'equipaments.
Embarcacions al port de l'Estartit, gestionat pel Club Nàutic Estartit que ofereix un gran ventall d'activitats i possibilitats. (© Miguel Angel Alvarez)
Club Nàutic Estartit
El lloguer i la compra dels amarratges del port de l'Estartit els gestiona el Club Nàutic Estartit. Queden a l'abast dels socis les instal·lacions, que disposen de pistes de tennis i piscina, entre altres. També ofereix diverses activitats nàutiques i la possibilitat de llogar-hi embarcacions.
Jardins de la Fundació Joan Miró.  (© Imagen M.A.S.)
Fundació Joan Miró
La Fundació Joan Miró es va inaugurar el 1975 i, per desig exprés de l’artista, es va convertir en un centre de promoció de l’art contemporani que programa exposicions temporals, conferències, seminaris, tallers i teatre infantil.
Façana principal del Museu Nacional d'Art de Catalunya a Barcelona. (© Museu Nacional d'Art de Catalunya)
Museu Nacional d'Art de Catalunya-MNAC
Ubicat a l’històric i emblemàtic Palau Nacional de Barcelona, el Museu Nacional d’Art de Catalunya ofereix espais versàtils on poder programar a mida activitats exclusives des de 20 persones en espais íntims, fins a grans actes de més de 2000 persones a la sala oval, hall i terrassa.
Reproducció d'un bosc tropical a l'interior d'una de les sales d'exposició del CosmoCaixa. (© Imagen M.A.S.)
CosmoCaixa
El Cosmocaixa és un centre de divulgació científica que es basa en l’experimentació interactiva i que organitza exposicions itinerants, cursos, cicles de conferències, projeccions cinematogràfiques i altres activitats didàctiques.
Productes i serveis amb segell Ecolabel
Veure tots els recursos >>
Veure tots els recursos >>
Ecolabel és un segell voluntari que certifica productes o serveis que tenen un impacte reduït sobre el medi. Contribueixen a protegir l'entorn i la salut de les persones i a fer un ús eficaç̧ dels recursos.
Façana de la cava centenaria Martín Soler, al poble de Guardiola de Font-rubí. (© Marc Castellet)
Càmping El Berguedà
El càmping El Berguedà ofereix una gran zona d’acampada ombrejada i acollidors bungalows totalment equipats. La seva ubicació convida a fer rutes de senderisme o en bicicleta de muntanya per aquest privilegiat entorn natural.
Vista general d'un dels cingles de Tavertet, amb el seu entorn natural més proper. (© Servicios Editoriales Georama)
L'Avenc de Tavertet
Una masia rústica del segle XVI allotja L'Avenc de Tavertet, un aparthotel de turisme responsable que compta amb diversos tipus d'allotjament pensats per a tot tipus de viatgers. Ofereix itineraris a peu o en bicicleta per explorar la Vall de Sau Collsacabra.
<p>Cicloturisme al Delta de l’Ebre</p>    (© Hotel L’Algadir del Delta)
L'Algadir del Delta
L'hotel L'Algadir del Delta, situat al Parc Natural del Delta de l'Ebre, està especialitzat en oferir al visitant tot tipus de facilitats per practicar activitats esportives a la zona del Delta.
Vista panoràmica del Reial Monestir de Santa Maria de Vallbona de les Monges. És el monestir cistercenc femení més important de Catalunya, i fou fundat al segle XII per l'eremita Sant Ramon de Vallbona. (© Imagen M.A.S.)
Casa Arrufat
Casa Arrufat ocupa una casa de pedra de finals del segle XVIII. El seu entorn reuneix atractius tan singulars com el recinte emmurallat de Montblanc i els monestirs de la Ruta del Císter.
Jardí exterior a davant de l'antiga masia del segle XI reconvertida en l'hotel-restaurant Mas de la Sala, a Sallent. (© Mas de la Sala)
Mas de la Sala
L'hotel-restaurant Mas de la Sala, al Pla de Bages, és un allotjament familiar de quatre estrelles i bikefriendly. Disposa d'un restaurant que treballa el producte de proximitat i de qualitat. Compromès amb el territori, és col·laborador del Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central i ambaixador de la DO Pla de Bages, fet que queda palès en la visita de les instal·lacions.
Productes i serveis amb Distintiu Garantia Qualitat Ambiental (DGQA)
Veure tots els recursos >>
Veure tots els recursos >>
El DGQA és el sistema català d'etiquetatge ecològic que reconeix els productes i serveis que afavoreixen la reducció de residus i l'estalvi de recursos més enllà del que marca la normativa vigent. 
Santa Maria del Mar
Santa Maria del Mar
L'alberg Santa Maria del Mar és hereu de la casa de colònies que una entitat d'estalvis va construir per als fills dels empleats el 1961 a Coma-ruga. D'aquells inicis en queda ben poc, tret de la situació privilegiada: un bosc a tocar de la platja en plena Costa Daurada.
<p>Costa Daurada. Dormitori de l'Alberg L'Encanyissada, a Amposta</p>    (© Xanascat)
L'Encanyissada
L'alberg es troba a la petita localitat de Poble Nou del Delta, envoltat d'arrossars. A la zona es pot visitar el Parc Natural del Delta de l'Ebre, fer rutes a peu o en bicicleta, i practicar tot tipus d'esports aquàtics.
Vall de Núria
Vall de Núria
L'hotel Vall de Núria és un establiment hoteler emblemàtic dels Pirineus catalans. Disposa de més de setanta habitacions càlides i acollidores i proposa multitud d'activitats a l'exterior tant dins com fora de temporada d'esquí.
<p>Cal Mas</p>    (© Cal Mas)
Cal Mas
Cal Mas és una casa rural situada a cavall entre el Solsonès i la Segarra, permet gaudir d’uns dies d’absoluta tranquil•litat en contacte amb els animals i la vida al món rural.
Ecomuseu-Farinera  (© Imagen M.A.S.)
Ecomuseu-Farinera de Castelló d'Empúries
Museu situat en un molí fariner de finals del segle XIX. En la visita, i a través de panells interactius i audiovisuals, es pot veure com es netejava el blat, com es preparava per ser mòlt i, finalment, com es molia.
Entrada al Museu d'Història de la Ciutat o Museu d'Història de Barcelona. Té la seu central a la casa Padellàs, un dels edificis que formen el conjunt monumental de la plaça del Rei, a l'anomenat barri Gòtic. (© Nano Cañas)
MUHBA El Call
Aquest museu està situat on hi va haver el barri jueu de Barcelona durant l'edat mitjana. A les seves sales es mostra la influència del poble jueu en la història i la vida cultural de la ciutat.
Experiències respectuoses amb l’entorn
Veure tots els recursos >>
Veure tots els recursos >>
Gaudeix dels atractius de Catalunya d'una manera equilibrada i respectant l'entorn.
Bosc de riba al Montseny, amb un rierol. (© Servicios Editoriales Georama)
Naturalwalks
Organitzador d'activitats i tallers en diferents punts del territori que giren entorn a la sostenibilitat i la conservació del seu medi natural i patrimoni cultural. Les propostes es poden adaptar segons les preferències dels usuaris.
Grup realitzant una activitat de Ports Experience    (© Ports Experience )
Ports Experience
Ports Experience és una agència que organitza activitats al Parc Natural dels Ports i aposta per l'ecoturisme. Dos guies experts en sortides en grup i senderisme realitzen rutes en un entorn natural privilegiat. L'objectiu d'aquesta agència és l'experiència de la consciència mitjançant la connexió d'un mateix amb la natura.
Dos ciclistes en bicicleta de muntanya, o BTT, per un sender amb l'estany de Banyoles al fons de l'imatge. (© Daniel Julián)
Cicloturisme i Medi Ambient
Cicloturisme i Medi Ambient és una agència de viatges especialitzada en vacances i rutes en bicicleta, amb activitats dirigides a persones de totes les edats, incloses famílies amb nens, grups i reunions d’empresa.
Casa museu de Pau Casals.   (© Viemocions)
Viemocions
L'agència de viatges Viemocions és especialista en oferir experiències úniques en indrets de tradició vinícola. Les seves propostes poden adaptar-se als interessos dels clients i, a més a més, elaboren productes propis de qualitat.
SK Kayak
SK Kayak
A SK Kayak, especialistes en activitats en caiac, hi ha tot el material, roba i complements necessaris per equipar des dels palistes no iniciats fins als més experimentats. També tenen una àmplia gamma de roba i complements de les marques que més agraden als caiaquistes.
Un monitor i dues persones en un curs d'iniciació al submarinisme, a punt de submergir-se en aigües de la badia de Roses. (© Daniel Julián)
Plàncton Diving
Centre de submarinisme i snorkel gestionat per un grup d'oceanògrafes i biòlogues marines. A més de sortides de busseig, organitzen nombrosos cursos i tallers centrats en la divulgació de la riquesa marina de la costa de l'Ametlla de Mar.
OnEx. Barcelona, Gelida
Paraules ClauParaules Clau
A
B
C
Ç
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
#
AdagioAdagio
Adagio
Barcelona / Barcelona
Situat en ple barri gòtic de la ciutat comtal, aquest hotel gastronòmic ocupa un edifici modernista de cinc plantes perfectament reformat per oferir un servei i equipament d'alt nivell en totes les seves estances.
Alberg l'Espluga de Francolí Xanascat Alberg l'Espluga de Francolí Xanascat
Alberg l'Espluga de Francolí Xanascat
Espluga de Francolí, l' / Costa Daurada
CarrerLes Masies,s/nEspluga de Francolí, l'43449
L'alberg Jaume I de l'Espluga de Francolí ocupa un edifici de les acaballes del segle XIX. Ubicat al peu de les muntanyes de Prades, es troba a només un quilòmetre del monestir de Poblet, un valor afegit per a un establiment força equipat i que compta fins i tot amb una estació meteorològica.
Alimara Barcelona HotelAlimara Barcelona Hotel
Alimara Barcelona Hotel
Barcelona / Barcelona
Aquest hotel, que es troba situat en un dels barris més moderns de la ciutat, va contribuir en l'àmbit del turisme sostenible a la categoria d'allotjament urbà durant la cerimònia inaugural el 80è Congrés Mundial Skål International.
Allotjament AntigaAllotjament Antiga
Allotjament Antiga
Calafell / Costa Daurada
PlaçaCatalunya29Calafell43820
Hotel situat a la històrica casa d'indians Cal Manganyes de Calafell, del segle XVIII, totalment rehabilitada i que presenta una decoració rústica en un conjunt encantador.
Barcelona PrincessBarcelona Princess
Barcelona Princess
Barcelona / Barcelona
Establiment ubicat al nou districte turístic i empresarial de la ciutat que ocupa un espectacular edifici de gran altura al costat del Fòrum de Barcelona, l'interior del qual presenta un disseny únic.
Ca L'AmagatCa L'Amagat
Ca L'Amagat
Bagà / Pirineus
A principis del segle XX, els besavis dels actuals propietaris de l'hotel Ca l'Amagat van iniciar l'activitat hostalera servint menjars i begudes. Avui dia disposen de quinze habitacions dobles i tres habitacions individuals totalment equipades.
Cala GogóCala Gogó
Cala Gogó
/ Costa Brava
El càmping Cala Gogó és un establiment de primera categoria situat a Calonge. Compta amb unes completes instal·lacions i diversos tipus d’allotjament ideals per al turisme familiar.
Cala LlevadóCala Llevadó
Cala Llevadó
Tossa de Mar / Costa Brava
CarreteraGI-682 Tossa-Lloretkm 18,9Tossa de Mar17320
El càmping Cala Llevadó està situat en un terreny de pendent pronunciada entre Tossa de Mar i Lloret de Mar. Té accés directe a quatre platges on es poden practicar tota mena d’activitats aquàtiques.
Can Boix de PeramolaCan Boix de Peramola
Can Boix de Peramola
Peramola / Pirineus
L'hotel Can Boix ocupa una propietat del segle XVIII situada a la vall del Segre. Disposa d'un rústic restaurant, una gran piscina i habitacions d'una agradable senzillesa, entre d'altres instal·lacions a la disposició dels clients.
Caprici VerdCaprici Verd
Caprici Verd
Santa Susanna / Costa Barcelona
A pocs metres de la platja, Caprici Verd compta amb unes envejables instal·lacions on s'hi pot anar a gaudir de la seva piscina exterior i climatitzada, el seu gimnàs o el restaurant d'estil bufet, entre d'altres  serveis.
CaribeCaribe
Caribe
Salou / Costa Daurada
Complex hoteler situat a un quilòmetre del parc temàtic de PortAventura que ocupa una gran àrea amb edificis baixos, espais enjardinats i zones de bany, especialment enfocada al turisme familiar.
Casa LeonardoCasa Leonardo
Casa Leonardo
Senterada / Pirineus
La tradició hotelera de Casa Leonardo es remunta a la dècada de 1920, quan donava allotjament als nombrosos traginers i venedors ambulants que transitaven entre la Conca del Tremp i la muntanya pallaresa.
CasamarCasamar
Casamar
Palafrugell / Costa Brava
Petit hotel familiar a la vora de la mar a Llafranc, en plena Costa Brava, que compta també amb un restaurant de cuina local guardonat amb una estrella Michelin.
Cava & Hotel Mas TinellCava & Hotel Mas Tinell
Cava & Hotel Mas Tinell
Vilafranca del Penedès / Costa Barcelona
CarreteraVilafranca del Penedès-Sant Marti de Sarrocakm 95Vilafranca del Penedès08720
Una espectacular obra d'estil modernista al cor del Penedès, amb formes que representen ampolles de cava, tot això construït amb la tècnica del trencadís, que ret homenatge a Antoni Gaudí.
Diego Hotel-RestaurantDiego Hotel-Restaurant
Diego Hotel-Restaurant
Santa Bàrbara / Terres de l'Ebre
Aquest establiment és el primer hotel gastronòmic de les Terres de l'Ebre. Ofereix cuina tradicional catalana maridada amb els millors vins i disposa de 21 confortables habitacions.
OnEx. Barcelona, Gelida
Paraules ClauParaules Clau
A
B
C
Ç
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
#
AdagioAdagio
Adagio
Barcelona / Barcelona
Situat en ple barri gòtic de la ciutat comtal, aquest hotel gastronòmic ocupa un edifici modernista de cinc plantes perfectament reformat per oferir un servei i equipament d'alt nivell en totes les seves estances.
Alberg l'Espluga de Francolí Xanascat Alberg l'Espluga de Francolí Xanascat
Alberg l'Espluga de Francolí Xanascat
Espluga de Francolí, l' / Costa Daurada
CarrerLes Masies,s/nEspluga de Francolí, l'43449
L'alberg Jaume I de l'Espluga de Francolí ocupa un edifici de les acaballes del segle XIX. Ubicat al peu de les muntanyes de Prades, es troba a només un quilòmetre del monestir de Poblet, un valor afegit per a un establiment força equipat i que compta fins i tot amb una estació meteorològica.
Alimara Barcelona HotelAlimara Barcelona Hotel
Alimara Barcelona Hotel
Barcelona / Barcelona
Aquest hotel, que es troba situat en un dels barris més moderns de la ciutat, va contribuir en l'àmbit del turisme sostenible a la categoria d'allotjament urbà durant la cerimònia inaugural el 80è Congrés Mundial Skål International.
Allotjament AntigaAllotjament Antiga
Allotjament Antiga
Calafell / Costa Daurada
PlaçaCatalunya29Calafell43820
Hotel situat a la històrica casa d'indians Cal Manganyes de Calafell, del segle XVIII, totalment rehabilitada i que presenta una decoració rústica en un conjunt encantador.
Barcelona PrincessBarcelona Princess
Barcelona Princess
Barcelona / Barcelona
Establiment ubicat al nou districte turístic i empresarial de la ciutat que ocupa un espectacular edifici de gran altura al costat del Fòrum de Barcelona, l'interior del qual presenta un disseny únic.
Ca L'AmagatCa L'Amagat
Ca L'Amagat
Bagà / Pirineus
A principis del segle XX, els besavis dels actuals propietaris de l'hotel Ca l'Amagat van iniciar l'activitat hostalera servint menjars i begudes. Avui dia disposen de quinze habitacions dobles i tres habitacions individuals totalment equipades.
Cala GogóCala Gogó
Cala Gogó
/ Costa Brava
El càmping Cala Gogó és un establiment de primera categoria situat a Calonge. Compta amb unes completes instal·lacions i diversos tipus d’allotjament ideals per al turisme familiar.
Cala LlevadóCala Llevadó
Cala Llevadó
Tossa de Mar / Costa Brava
CarreteraGI-682 Tossa-Lloretkm 18,9Tossa de Mar17320
El càmping Cala Llevadó està situat en un terreny de pendent pronunciada entre Tossa de Mar i Lloret de Mar. Té accés directe a quatre platges on es poden practicar tota mena d’activitats aquàtiques.
Can Boix de PeramolaCan Boix de Peramola
Can Boix de Peramola
Peramola / Pirineus
L'hotel Can Boix ocupa una propietat del segle XVIII situada a la vall del Segre. Disposa d'un rústic restaurant, una gran piscina i habitacions d'una agradable senzillesa, entre d'altres instal·lacions a la disposició dels clients.
Can Ràfols dels CausCan Ràfols dels Caus
Can Ràfols dels Caus
Avinyonet del Penedès / Costa Barcelona
FincaCan Ràfols dels Causs/nAvinyonet del Penedès08793
Can Ràfols dels Caus és una finca de 450 hectàrees situada als contraforts septentrionals del massís del Garraf. La casa pairal data del 1634 i estava abandonada i en desús quan l'any 1989 va heretar-la Carlos Esteva i va instal·lar-hi un celler on elaborar vins del seu gust que recuperessin una tradició familiar que ja els havia portat a guanyar alguna medalla en exposicions del segle XIX.
Caprici VerdCaprici Verd
Caprici Verd
Santa Susanna / Costa Barcelona
A pocs metres de la platja, Caprici Verd compta amb unes envejables instal·lacions on s'hi pot anar a gaudir de la seva piscina exterior i climatitzada, el seu gimnàs o el restaurant d'estil bufet, entre d'altres  serveis.
CaribeCaribe
Caribe
Salou / Costa Daurada
Complex hoteler situat a un quilòmetre del parc temàtic de PortAventura que ocupa una gran àrea amb edificis baixos, espais enjardinats i zones de bany, especialment enfocada al turisme familiar.
Casa LeonardoCasa Leonardo
Casa Leonardo
Senterada / Pirineus
La tradició hotelera de Casa Leonardo es remunta a la dècada de 1920, quan donava allotjament als nombrosos traginers i venedors ambulants que transitaven entre la Conca del Tremp i la muntanya pallaresa.
CasamarCasamar
Casamar
Palafrugell / Costa Brava
Petit hotel familiar a la vora de la mar a Llafranc, en plena Costa Brava, que compta també amb un restaurant de cuina local guardonat amb una estrella Michelin.
Cava & Hotel Mas TinellCava & Hotel Mas Tinell
Cava & Hotel Mas Tinell
Vilafranca del Penedès / Costa Barcelona
CarreteraVilafranca del Penedès-Sant Marti de Sarrocakm 95Vilafranca del Penedès08720
Una espectacular obra d'estil modernista al cor del Penedès, amb formes que representen ampolles de cava, tot això construït amb la tècnica del trencadís, que ret homenatge a Antoni Gaudí.