Surt a explorar amb respecte la natura de Catalunya

Reservar
Caminar sigil·losament per la vora d'un estany glacial per mirar de no espantar una família de cabirols que pastura tranquil·lament, observar des d'un mirador l'estilitzada figura dels flamencs mentre s'aguanten sobre una de les potes en unes salines o seguir el curs d'un riu en caiac per observar la fauna i flora que hi habiten. Són algunes de les sorpreses que t'ofereix practicar l'ecoturisme a Catalunya

Per explorar-les en profunditat, et pots encomanar a un guia de natura o a un guia local, perquè et desvelin misteris i coneixements fascinants, però també per incrementar la seguretat en el medi natural i garantir que el que fas no resulta perjudicial per a l'entorn.

Compten amb aquests guies professionals i organitzen activitats respectuoses amb l'entorn les entitats i empreses adherides a la marca Ecoturisme de l'Agència Catalana de Turisme (ACT). Per disposar del distintiu, les empreses han de complir els requisits de sostenibilitat que fixa l'ACT i, en molts casos, a més estan certificades a nivell europeu a través de la Carta Europea de Turisme Sostenible.

Entre tots protegim la natura

Catalunya compta amb 18 parcs naturals amb ecosistemes diversos. La preservació d'aquests espais protegits és una manera de promoure el gaudi responsable, així com de defensar les pràctiques respectuoses amb el medi ambient i garantir que els recursos naturals arribin en les millors condicions possibles a les generacions del futur.

Mamífers, rèptils, amfibis, insectes, plantes... no posen barreres perquè visitis els seus hàbitats i n'admiris la bellesa. Qualsevol visitant hi és benvingut, sempre que ho faci amb respecte. Explorar la natura de Catalunya és una manera de contribuir a la seva conservació, perquè les persones prenen consciència de la seva existència i de la importància de preservar-la.
Grand Tour de Catalunya
Grand Tour de Catalunya
Ecoturisme, experiències per connectar amb la natura
Ecoturisme, experiències per connectar amb la natura
desktop_mac tablet_mac picture_as_pdf

Practica l’ecoturisme a Catalunya de la mà dels professionals experts en el respecte a l’entorn.

Especialistes en ecoturisme
Veure tots els recursos >>
Veure tots els recursos >>
Si per tu el respecte per l'entorn és una premissa bàsica a l'hora de viatjar, tria aquelles empreses que fixen aquest valor com a primordial en la seva activitat. Aquí tens un llistat per triar i remenar. Són les adherides a la marca Ecoturisme de l'Agència Catalana de Turisme, algunes de les quals també estan certificades a través de la Carta Europea de Turisme Sostenible.
Grup realitzant una activitat de Ports Experience       (© Ports Experience )
Ports Experience
Ports Experience és una agència que organitza activitats al Parc Natural dels Ports i aposta per l'ecoturisme. Dos guies experts en sortides en grup i senderisme realitzen rutes en un entorn natural privilegiat. L'objectiu d'aquesta agència és l'experiència de la consciència mitjançant la connexió d'un mateix amb la natura.
Menjador de la casa de turisme rural Leonardo Hotel Eco Boutique, al Pallars Jussà.  (© Oriol Clavera)
Casa Leonardo
La tradició hotelera de Casa Leonardo es remunta a la dècada de 1920, quan donava allotjament als nombrosos traginers i venedors ambulants que transitaven entre la Conca del Tremp i la muntanya pallaresa.
Façana de l'hotel Muntanya & Spa.     (© Hotel Muntanya&Spa Prullans)
Hotel Muntanya & Spa
L'hotel Muntanya&Spa de Prullans, amb vistes panoràmiques del Parc Natural del Cadí-Moixeró, és una gran construcció de pedra coberta de plantes enfiladisses i ben integrada en l'entorn. 
Vista panoràmica del centre MónNatura Pirineus, amb l'observatori, envoltat per les muntanyes i boscos. (© Fundació Catalunya-La Pedrera)
MónNatura Pirineus
L'educació ambiental és la base del projecte de MónNatura Pirineus, situat a 1.530 metres d'altitud, a prop del poble de Son. L'alberg té un centre de fauna, observatori astronòmic i una biblioteca especialitzada en temàtica ambiental.
Famíia amb infants al mirador 360º de l'espai MónNatura Delta de l'Ebre, a Amposta.  (© Orion Lafuente)
MónNatura Delta de l'Ebre
MónNatura Delta de l'Ebre és un centre dissenyat per comprendre el Delta. Amb aquest objectiu hi organitza activitats dedicades a les escoles que pivoten al voltant dels ocells, la sal i la pesca. També ofereix visites personalitzades i xecs regal.
Vista panoràmica del pont penjant sobre el riu Ebre, obra de José Eugenio Ribera, i que fou inaugurat l'any 1921. (© Servicios Editoriales Georama)
Ajuntament d'Amposta
L'Ajuntament d'Amposta, la capital del Montsià, està situat en un edifici de mitjans del segle XX. Aquesta població destaca per oferir nombrosos atractius naturals i monumentals.
OnEx. Barcelona, Gelida
Paraules ClauParaules Clau
A
B
C
Ç
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
#
Apartaments Ornis
Sant Carles de la Ràpita / Terres de l'Ebre
CarrerDomingo Riba18Sant Carles de la Ràpita43540
Ornis són uns apartaments turístics moderns i ben equipats, que estan situats al passeig Marítim de la Ràpita i ofereixen un punt de partida excel·lent per descobrir els atractius naturals i de turisme actiu del delta de l'Ebre.
Barraca Vilbor
Sant Jaume d'Enveja / Terres de l'Ebre
PartidaCementiri -pol 18-parc55Sant Jaume d'Enveja43877
Cabanyes entre valls
Vall de Bianya, la / Pirineus
CamíMas Espunyas/nVall de Bianya, la17813
Proposta molt especial d'allotjament en cabanyes de fusta entre les branques d'una fageda i tendes de "glamping". Equipament de luxe i tota la comoditat, amb màxim respecte per l'entorn i valors ecològics ferms.
Can Burguès - la CasetaCan Burguès - la Caseta
Can Burguès - la Caseta
Santa Eulàlia de Ronçana / Costa Barcelona
#Can Burguèss/nSanta Eulàlia de Ronçana08187
Can Burguès és una masia del segle XIII ubicada a Santa Eulàlia de Ronçana, al Vallès Oriental. D'entre les seves característiques, destaquen la barbacoa i la piscina climatitzada, així com l'ús d'energies renovables. Té la categoria 3 espigues: gran confort.
Casa LeonardoCasa Leonardo
Casa Leonardo
Senterada / Pirineus
La tradició hotelera de Casa Leonardo es remunta a la dècada de 1920, quan donava allotjament als nombrosos traginers i venedors ambulants que transitaven entre la Conca del Tremp i la muntanya pallaresa.
Casa de colònies La Rectoria de VallcàrqueraCasa de colònies La Rectoria de Vallcàrquera
Casa de colònies La Rectoria de Vallcàrquera
Figaró-Montmany / Costa Barcelona
Veïnatde Vallcàrqueras/nFigaró-Montmany08590
Destinada al lloguer per a famílies, particulars i grups, la casa de colònies La Rectoria de Vallcàrquera està situada en una vall del parc natural del Montseny. Disposa d'un entorn natural privilegiat per organitzar estades de cap de setmana, itineraris de natura i dinars per a ocasions especials.
HUTB-017991HUTB-017991
HUTB-017991
Dosrius / Costa Barcelona
BarriRimbless/nDosrius08319
Original allotjament que consta de diverses cabanes construïdes sobre els arbres, situades entre cinc i nou metres d'altura. Entre altres serveis, ofereix sopars, detalls de benvinguda i un espai de relaxació i benestar.
Hostal Cling 43Hostal Cling 43
Hostal Cling 43
Deltebre / Terres de l'Ebre
AvingudaColom43Deltebre43580
Hostal de tipus bed and breakfast ubicat en una típica casa del poble de Deltebre, situada al barri de Jesús i Maria. Va ser reformada completament l'any 2014 per millorar-ne les prestacions tot mantenint-ne l'encant i el caliu.
Mas GargantaMas Garganta
Mas Garganta
Vall d'en Bas, la / Pirineus
Carreteraa Pinyas/nVall d'en Bas, la17179
L'allotjament rural Mas La Garganta s'orienta, a través d'una espectacular galeria d'arcs, al bucòlic paisatge de la Vall d'en Bas, al cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.
Mas RamadesMas Ramades
Mas Ramades
Torroella de Montgrí / Costa Brava
AvingudaRipollès145Torroella de Montgrí17257
Casa de turisme rural situada a mig camí entre Torroella de Montgrí i l'Estartit, a l'Empordà. Es tracta d'una masia anterior al segle XVIII, restaurada íntegrament respectant en tot moment l'estructura inicial.
Mas RubióMas Rubió
Mas Rubió
Vall d'en Bas, la / Pirineus
DisseminatRubiós/nVall d'en Bas, la17176
Casa pairal situada a la Vall d'en Bas, als peus del massís del Puigsacalm i rodejada per camps de cultiu i prats. És un lloc idoni per realitzar activitats de lleure a la natura.
Mas la FerreriaMas la Ferreria
Mas la Ferreria
Vall de Bianya, la / Pirineus
DisseminatMas la Ferrerias/nVall de Bianya, la17813
Ubicat en un edifici construït a finals del segle XIV dins la sagrera de l'església parroquial de Santa Margarida de Bianya, aquest hotel combina totes les comoditats d'avui dia amb tot l'encant del passat.
Masia Ca l'AndreuMasia Ca l'Andreu
Masia Ca l'Andreu
Tiana / Costa Barcelona
CamíNous Pinss/nTiana08391
Ca l'Andreu és un mas del segle XV reconvertit en un allotjament ecoturístic que conserva els seus orígens i que s'ha adaptat per minimitzar l'impacte ambiental. Un espai únic perquè famílies i amics gaudeixin.
Masia Spa Can Pascol Casa Rural EcologicaMasia Spa Can Pascol Casa Rural Ecologica
Masia Spa Can Pascol Casa Rural Ecologica
Pontons / Costa Barcelona
CamíMASIA CAN PASCOL28Pontons08738
La Masia Spa Can Pascol Casa Rural Ecològica és un allotjament rural situat en una bonica casa del 1800, restaurada seguint criteris mediambientals respectuosos. Tot l'establiment funciona amb energia ecològica, renovable i sostenible.
Moli del MigMoli del Mig
Moli del Mig
Torroella de Montgrí / Costa Brava
CamíMolí de Migs/nTorroella de Montgrí17257
Vell molí del segle XV restaurat per l'arquitecte Josep M. Deulofeu. Es tracta d'un concepte d'hotel que combina instal·lacions d'avantguarda amb el valor històric i l'encant del paisatge empordanès. Una filosofia de vida i de treball que creix al voltant de valors ecològics i sostenibles.
OnEx. Barcelona, Gelida
Paraules ClauParaules Clau
A
B
C
Ç
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
#
Banys de boscBanys de bosc
Banys de bosc
Tortosa / Terres de l'Ebre
Experiència de connexió amb la natura a través dels cinc sentits per gaudir de l'entorn natural de forma conscient i aprofitar tots els beneficis físics i psíquics que aporten les substàncies volàtils que emeten els arbres.
Descens de barrancs familiarDescens de barrancs familiar
Descens de barrancs familiar
Sort / Pirineus
Outdoor Adventour proposa una primera experiència en el descens de barrancs apte per a tota la família, que servirà en un futur per a poder accedir a altres descensos de més dificultat.
Entrada MónNatura DeltaEntrada MónNatura Delta
Entrada MónNatura Delta
Amposta / Terres de l'Ebre
CarreteraPoblenou - les Saliness/nAmposta43870
Visita per descobrir els diferents espais del centre, per entendre i gaudir la màgia del delta de l'Ebre. Inclou activitats a l'entorn de l'espai natural durant tot l'any, algunes adaptades a l'estació o la temporada.
Ruta familiar en raquetes de neuRuta familiar en raquetes de neu
Ruta familiar en raquetes de neu
Rialp / Pirineus
Ruta familiar curta per descobrir els boscos de pi negre del Parc Natural de l'Alt Pirineu, amb plafons informatius i miradors per gaudir del paisatge que l'envolta amb tota la família.
Rutes en bicicleta elèctrica i tradicional pel Parc Natural del Delta de l'EbreRutes en bicicleta elèctrica i tradicional pel Parc Natural del Delta de l'Ebre
Rutes en bicicleta elèctrica i tradicional pel Parc Natural del Delta de l'Ebre
Deltebre / Terres de l'Ebre
CarreteraTv-3451km 3 (Masia de la Torra)Deltebre43580
Deltacleta ofereix una experiència única amb bicicleta pel Parc Natural del Delta de l'Ebre, a través d'una gran diversitat de rutes cicloturístiques que permeten gaudir d'un paisatge privilegiat durant tot l'any.
Senderisme i vins al PenedèsSenderisme i vins al Penedès
Senderisme i vins al Penedès
Subirats / Costa Barcelona
Proposta de senderisme entre les vinyes del Penedès que inclou la visita un celler tradicional, amb tast de vins i caves ecològics premiats. Inclou transport des de Barcelona i guia local. Grups reduïts de fins a vuit persones.
Vins i caves del PenedèsVins i caves del Penedès
Vins i caves del Penedès
Subirats / Costa Barcelona
Proposta de Catalan Trails per explorar en grups reduïts (vuit persones com a màxim) els cellers de Penedès i aprendre coses dels processos de vinificació i elaboració del cava. Inclou transport des de Barcelona i guia professional especialitzat. Una manera diferent de descobrir els paisatges mediterranis de la regió vinícola del Penedès, amb visita a dos cellers familiars, un especialitzat en vi i l'altre, en cava, amb dues degustacions d'una selecció de vins negres, blancs i caves.
Zoo del Pirineu. Exhibició de volZoo del Pirineu. Exhibició de vol
Zoo del Pirineu. Exhibició de vol
Odèn / Pirineus
L'activitat central del Zoo del Pirineu és l'exhibició de vol lliure. Una oportunitat per a conèixer els diferents tipus de rapinyaires i alguns petits mamífers, i poder-los comparar tant per les característiques físiques com pel seu estil de vol.
Zoo del Pirineu. Toca tocaZoo del Pirineu. Toca toca
Zoo del Pirineu. Toca toca
Odèn / Pirineus
Una proposta per entrar en contacte directe amb alguns dels animals del Zoo del Pirineu, un refugi d'animals autòctons i aus rapinyaires. Se'ls alimentarà, acaronarà i, d'una manera divertida, s'aprendrà tot sobre ells.
Zoo del Pirineu. Visita guiadaZoo del Pirineu. Visita guiada
Zoo del Pirineu. Visita guiada
Odèn / Pirineus
El Zoo del Pirineu és un espai privilegiat on es combinen les activitats guiades de l'entorn únic on viuen els voltors, el trencalòs o les àligues en estat salvatge. Amb vistes increïbles, permet veure, amb un cop d'ull, un terç de tota Catalunya i gaudir d'un món gairebé desconegut: la fauna salvatge.
OnEx. Barcelona, Gelida
Paraules ClauParaules Clau
A
B
C
Ç
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
#
#PirineusNatura#PirineusNatura
#PirineusNatura
Alt Àneu / Pirineus
MónNatura Pirineus ofereix l'experiència #PirineusNatura, es tracta d'una passejada per la natura i l'entorn dels Pirineus que permetrà als assistents descobrir la vida salvatge i la natura de l'alta muntanya per mitjà d'una activitat lúdica i amena.
Estada Al teu aireEstada Al teu aire
Estada Al teu aire
Alt Àneu / Pirineus
MónNatura Pirineus proposa una estada per descobrir les diverses activitats que ofereix i gaudir del Pirineu amb llibertat. L'oferta inclou allotjament, en parella, amb família o amics. L'oportunitat perfecta per conèixer un dels indrets més ben conservats dels Pirineus.
Estada Cap d'anyEstada Cap d'any
Estada Cap d'any
Guingueta d'Àneu, la / Pirineus
Durant uns quants dies es podrà viure el meravellós espectacle de l'hivern als Pirineus, gràcies a una sèrie d'activitats que ajudaran a conèixer més en profunditat aquest bonic territori.
Estada Nou anyEstada Nou any
Estada Nou any
Alt Àneu / Pirineus
Just abans de la diada de reis, MónNatura Pirineus ha dissenyat una varietat d'activitats dirigides pels educadors del centre en què els visitants podran gaudir de la natura, aprendre a fer un iglú o fer una visita interpretativa.
Estada Viu el PirineuEstada Viu el Pirineu
Estada Viu el Pirineu
Alt Àneu / Pirineus
MónNatura Pirineus, centre de natura amb base a Alt Àneu, ofereix una estada d'una nit als Pirineus amb un programa replet especialment pensat per a qualsevol cap de setmana de l'any.
Estada cap de setmana. Viu la NaturaEstada cap de setmana. Viu la Natura
Estada cap de setmana. Viu la Natura
Alt Àneu / Pirineus
MónNatura Pirineus ofereix un programa de cap de setmana amb el qual gaudir d'una completa estada en un dels indrets més ben conservats dels Pirineus i conèixer-ne els atractius naturals, socials i culturals.
Estada pont de la PuríssimaEstada pont de la Puríssima
Estada pont de la Puríssima
Alt Àneu / Pirineus
El pont de la Puríssima és un moment idoni per fer una estada en família i conèixer els Pirineus, la seva fauna i el seu entorn per mitjà d'un curós programa d'activitats lúdiques i divertides.
La visita dels flamencsLa visita dels flamencs
La visita dels flamencs
Amposta / Terres de l'Ebre
CarreteraPoblenou a les SalinesPolígon 78Parcel·la 7Amposta43870
Aquesta sortida ornitològica de MónNatura Delta permetrà descobrir curiositats dels flamencs com l'alimentació, l'estil de vida o l'anatomia, mentre s'observen en directe aquestes aus, típiques del delta de l'Ebre.
La visita dels menutsLa visita dels menuts
La visita dels menuts
Amposta / Terres de l'Ebre
Carreteradel Poblenou a les SalinesPolígon 78Parcel·la 7Amposta43870
El centre de divulgació MónNatura organitza La visita dels menuts, proposta que permet a tots els infants descobrir i gaudir del delta de l'Ebre, la seva fauna, cultura i tradició a través d'activitats actives i lúdiques.
Visita guiada MónNatura DeltaVisita guiada MónNatura Delta
Visita guiada MónNatura Delta
Amposta / Terres de l'Ebre
CarreteraPoblenou a les SalinesPolígon 78Parcel·la 7Amposta43870
El centre de divulgació MónNatura ofereix una sèrie de visites guiades al seu centre del Delta, en les quals el visitant podrà conèixer la cultura, medi i biodiversitat d'aquest espai natural únic i fràgil.
OnEx. Barcelona, Gelida
Paraules ClauParaules Clau
A
B
C
Ç
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
#
#PirineusNatura#PirineusNatura
#PirineusNatura
Alt Àneu / Pirineus
MónNatura Pirineus ofereix l'experiència #PirineusNatura, es tracta d'una passejada per la natura i l'entorn dels Pirineus que permetrà als assistents descobrir la vida salvatge i la natura de l'alta muntanya per mitjà d'una activitat lúdica i amena.
Agència de Desenvolupament  del BerguedàAgència de Desenvolupament  del Berguedà
Agència de Desenvolupament del Berguedà
Berga / Pirineus
L'Agència de Desenvolupament del Berguedà promociona el turisme i el comerç a la comarca. Des del 2001 ha treballat per fer conèixer als visitants nacionals i internacionals els encants de la comarca, ja siguin de caràcter natural, cultural o gastronòmic.
Ajuntament d'AmpostaAjuntament d'Amposta
Ajuntament d'Amposta
Amposta / Terres de l'Ebre
Plaçade l'Ajuntament3-4Amposta43870
L'Ajuntament d'Amposta, la capital del Montsià, està situat en un edifici de mitjans del segle XX. Aquesta població destaca per oferir nombrosos atractius naturals i monumentals.
Ajuntament de Torroella de MontgríAjuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Torroella de Montgrí / Costa Brava
Dins el municipi de Torroella de Montgrí hi trobem el poble de l'Estartit i les illes Medes. L'Ajuntament es troba en una casa renaixentista edificada durant el segle XVI, tot i que s'ha remodelat en diverses ocasions.
Anigami ExperiènciesAnigami Experiències
Anigami Experiències
Esquirol, l' / Paisatges Barcelona
CarreteraC-153 km 18,7Esquirol, l'08511
Anigami Aventura és una empresa de serveis de lleure, compromesa amb el respecte al medi ambient, que ofereix una gran varietat d'activitats i experiències per a tots els públics a l'entorn natural de la comarca d'Osona.
Apartaments Ornis
Sant Carles de la Ràpita / Terres de l'Ebre
CarrerDomingo Riba18Sant Carles de la Ràpita43540
Ornis són uns apartaments turístics moderns i ben equipats, que estan situats al passeig Marítim de la Ràpita i ofereixen un punt de partida excel·lent per descobrir els atractius naturals i de turisme actiu del delta de l'Ebre.
Aparthotel de Salut l'OmAparthotel de Salut l'Om
Aparthotel de Salut l'Om
Sant Esteve de Palautordera / Costa Barcelona
CarrerOratge11Sant Esteve de Palautordera08461
Aquest allotjament del Montseny està dissenyat per al descans i el relax. Construït amb fusta natural, es manté mitjançant energies renovables. Disposa d’un centre de benestar amb sauna, acupuntura, osteopatia, zero balancing, shiatsu, massatges, homeopatia holística, fisioteràpia i psicoteràpia. Totes les teràpies són aplicades per professionals titulats.
Aran Natura Convention BureauAran Natura Convention Bureau
Aran Natura Convention Bureau
Naut Aran, Vielha e Mijaran / Val d'Aran
Passeigdera Libertat16Vielha e Mijaran25530 25530 25530
Empresa de la Val d'Aran que ofereix esdeveniments al mig de la natura, amb la possibilitat de combinar els negocis i l'oci. 
Banys de boscBanys de bosc
Banys de bosc
Tortosa / Terres de l'Ebre
Experiència de connexió amb la natura a través dels cinc sentits per gaudir de l'entorn natural de forma conscient i aprofitar tots els beneficis físics i psíquics que aporten les substàncies volàtils que emeten els arbres.
Barraca Vilbor
Sant Jaume d'Enveja / Terres de l'Ebre
PartidaCementiri -pol 18-parc55Sant Jaume d'Enveja43877
Cabanyes entre valls
Vall de Bianya, la / Pirineus
CamíMas Espunyas/nVall de Bianya, la17813
Proposta molt especial d'allotjament en cabanyes de fusta entre les branques d'una fageda i tendes de "glamping". Equipament de luxe i tota la comoditat, amb màxim respecte per l'entorn i valors ecològics ferms.
Can BurguèsCan Burguès
Can Burguès
Palau-solità i Plegamans / Costa Barcelona
CarreteraSabadell-Granollerskm 6,7Palau-solità i Plegamans08184
Restaurant de cuina catalana tradicional ubicat en una gran masia perfectament restaurada i rehabilitada, però que conserva un aire rústic encantador. Disposa de grans espais i menjadors privats per a festes i celebracions.
Can Burguès - la CasetaCan Burguès - la Caseta
Can Burguès - la Caseta
Santa Eulàlia de Ronçana / Costa Barcelona
#Can Burguèss/nSanta Eulàlia de Ronçana08187
Can Burguès és una masia del segle XIII ubicada a Santa Eulàlia de Ronçana, al Vallès Oriental. D'entre les seves característiques, destaquen la barbacoa i la piscina climatitzada, així com l'ús d'energies renovables. Té la categoria 3 espigues: gran confort.
Casa LeonardoCasa Leonardo
Casa Leonardo
Senterada / Pirineus
La tradició hotelera de Casa Leonardo es remunta a la dècada de 1920, quan donava allotjament als nombrosos traginers i venedors ambulants que transitaven entre la Conca del Tremp i la muntanya pallaresa.
Casa de colònies La Rectoria de VallcàrqueraCasa de colònies La Rectoria de Vallcàrquera
Casa de colònies La Rectoria de Vallcàrquera
Figaró-Montmany / Costa Barcelona
Veïnatde Vallcàrqueras/nFigaró-Montmany08590
Destinada al lloguer per a famílies, particulars i grups, la casa de colònies La Rectoria de Vallcàrquera està situada en una vall del parc natural del Montseny. Disposa d'un entorn natural privilegiat per organitzar estades de cap de setmana, itineraris de natura i dinars per a ocasions especials.