Reservar

Catalunya Convention Bureau

Qui sóm i què fem?

El Catalunya Convention Bureau (CCB) és un programa de l'Agència Catalana de Turisme (Generalitat de Catalunya) amb el compromís real de donar suport, assessorar i facilitar eines útils a tots els professionals vinculats al turisme de reunions, congressos, convencions i viatges d'incentius. La unió d'esforços de les administracions públiques i el sector empresarial posa a l'abast dels organitzadors de congressos i esdeveniments tota la informació i recursos possibles per situar Catalunya com la destinació qualificada per al turisme de negocis i facilitar la seva elecció entre els professionals del sector.

El CCB compta actualment amb la col·laboració d'empreses referents i entitats especialitzades en l'organització de congressos, convencions, reunions i viatges d'incentius a Catalunya.

Serveis a l'organitzador

  • Exhaustiu coneixement de Catalunya i dels seus recursos turístics orientats al turisme de negocis.
  • Assessoria personalitzada, gratuïta i imparcial sobre infraestructures, empreses i serveis turístics especialitzats en l'organització de reunions i per a la definició de programes post-reunions, socials i d'incentius.
  • Contacte i interlocució amb les empreses associades.
  • Suport a candidatures per a la captació de congressos.
  • Visites de prospecció i accions de coneixement de l'oferta i programes especialitzats.
  • Informació i continguts.


Informació COVID-19 

Consulteu aquí més informació sobre les mesures i recomanacions per viatjar a Catalunya.