INICI

Meetings & Tech

Reservar
Gràcies al seu esperit d'innovació contínua, Catalunya aposta fermament per aprofitar també els avenços tecnològics com a motor transformador del MICE. Catalunya es posiciona per catalitzar esdeveniments professionals amb visió de futur. 
Catalunya s'està consolidant com un referent tecnològic mundial gràcies a una potent i creixent indústria en l'àmbit TIC, a les seves infraestructures digitals, al talent i als centres universitaris i de recerca.

 
Catalunya aposta per la innovació i la tecnologia com a eix vertebrador de la seva estratègia per consolidar-se com a destinació capdavantera i de referència de turisme de reunions. L'oferta MICE de Catalunya s'alia amb la tecnologia més avançada. 
Barcelona és la Mobile World Capital, la ciutat de referència internacional d'innovació i talent en el camp de la telefonia mòbil que acull el Mobile World Congress. El congrés mundial per excel·lència de tecnologia mòbil dura pocs dies però el seu llegat perdura tot l'any i arriba també a tot el territori català amb iniciatives com la Mobile Week, un espai obert de reflexió al voltant de l'impacte de la tecnologia digital en la societat a través de l'art, la ciència i la tecnologia. 
La capital catalana és una ciutat capdavantera internacionalment en tecnologies de futur i, alhora, un pol d'atracció de congressos i fires sobre tecnologia i innovació digital. Barcelona demostra any rere any estar absolutament equipada i preparada per a l'organització de grans esdeveniments internacionals innovadors i transformadors: Mobile World Congress, ISE, Smart City Expo, Big Data & AI Congress 
La sostenibilitat i el llegat són elements clau en la planificació i desenvolupament de reunions i esdeveniments professionals. Catalunya aposta per un turisme de reunions responsable, i les noves tecnologies (touchless, big data, intel·ligència artificial, Internet of Things, realitat virtual...) aplicades al MICE hi juguen un paper clau en aquesta estratègia per afavorir l'aplicació dels objectius de desenvolupament sostenible.


Grand Tour de Catalunya
Grand Tour de Catalunya
Catalunya Catalitzadora de reunions i esdeveniments
Infografia MICE CAT
Catalunya Rethink Meetings
Catalunya Rethink Meetings
Programa Ambassadors
Programa Ambassadors
picture_as_pdf
107 Experiències per gaudir junts a Catalunya
107 Experiències per gaudir junts a Catalunya
Catalunya Congressos i Esdeveniments
Catalunya Congressos i Esdeveniments

Catalunya és un dels grans pols d’innovació i tecnologia al món.

Destacats
Veure tots els recursos >>
Veure tots els recursos >>
Assistents del Mobile World Congress al recinte de la Fira de Barcelona Gran Via, a l'Hospitalet de Llobregat. (© Albert Bertran)
Mobile World Congress
El Mobile World Congress, o Congrés Mundial de Mòbils, és una gran fira dedicada a la telefonia mòbil i altres aparells tecnològics que repassa les possibilitats, els avenços i les novetats que ofereix el sector. Es tracta d'un dels congressos d'àmbit internacional més importants de la ciutat de Barcelona.
Vista aèria de l'edifici de la fundació Tecnocampus Mataró-Maresme. (© Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme)
TecnoCampus Centre de Congressos
Centre de congressos de reconegut prestigi, amb excel·lents connexions i situat al costar del mar. El seu principal objectiu és ser un espai de trobada del talent a la costa de la mediterrània europea.
Valkiria Hub Space     (© Valkiria Hub Space)
Valkiria Hub Space
Valkiria Hub Space és una empresa que organitza esdeveniments corporatius. Es dedica a oferir serveis de lloguer d'espais, coworking i mentoring amb la finalitat de crear una comunitat que aporti valor i generi noves idees.
Detall de la presentació, en unes jornades de degustació de productes de Girona. (© Eric Medous)
Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci
Situat al Campus Vila-seca de la Universitat Rovira i Virgili, el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci és un òrgan compartit de coordinació i gestió de la recerca, la formació, la innovació i el desenvolupament empresarial.
Mobile World Congress 2016     (© Fluge Audiovisuales)
Fluge Audiovisuales
Fluge Audiovisuales s'encarrega del disseny, planificació i producció audiovisual, i també del subministrament d'equipament de so, il·luminació i vídeo per a esdeveniments.
Zones d'exposició al CCIB, al Forum de Barcelona, durant la celebració del congrés Advanced Factories. (© El Patio Visual. NEBEXT)
Advanced Factories Expo & Congress
Trobada entre empreses i quadres directius implicats en la digitalització en la indústria que cerquen solucions, moltes vegades disruptives, en àmbits com ara l'automatització industrial, la robòtica, la impressió 3D i la fabricació avançada.