INICI

Convention Bureaux

Reservar
OnEx. Barcelona, Gelida
Paraules ClauParaules Clau
A
B
C
Ç
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
#
100% Olot meetings. Reunions entre volcans100% Olot meetings. Reunions entre volcans
100% Olot meetings. Reunions entre volcans
Olot / Pirineus
Englobat dins del projecte OGL meetings, juntament amb Lloret i Girona, Reunions entre volcans és un servei gratuït d'organització d'esdeveniments i altres actes pensats per a les empreses a Olot.
Aran Natura Convention BureauAran Natura Convention Bureau
Aran Natura Convention Bureau
Naut Aran, Vielha e Mijaran / Val d'Aran
Passeigdera Libertat16Vielha e Mijaran25530 25530 25530
Empresa de la Val d'Aran que ofereix esdeveniments al mig de la natura, amb la possibilitat de combinar els negocis i l'oci. 
Baix Llobregat Convention BureauBaix Llobregat Convention Bureau
Baix Llobregat Convention Bureau
Sant Feliu de Llobregat / Costa Barcelona
CarreteraCN340Parc de TorreblancaSant Feliu de Llobregat
Centre de convencions on es poden organitzar congressos i esdeveniments d'empresa. Ofereix servei d'allotjament i de restauració. Disposa d'instal·lacions esportives i és possible organitzar visites a bodegues i llocs catalogats com a Patrimoni de la Humanitat. 
Barcelona Convention BureauBarcelona Convention Bureau
Barcelona Convention Bureau
Barcelona / Barcelona
Aquesta entitat promociona Barcelona com a seu de reunions i ofereix assessorament gratuït per a organitzar esdeveniments i congressos, així com ajuda per gestionar-los, trobar proveïdors o contactar amb les institucions públiques, altre d'altres. Costa Brava Girona Convention BureauCosta Brava Girona Convention Bureau
Costa Brava Girona Convention Bureau
Girona / Costa Brava
AvingudaSant Francesc293rGirona17001
Associació de turisme de negocis del Patronat de Turisme Costra Brava-Girona. Treballa juntament amb les entitats i les oficines de congressos locals, que li donen suport, i ofereix serveis d'assessorament per a esdeveniments, reunions i incentius.
Costa Daurada Convention BureauCosta Daurada Convention Bureau
Costa Daurada Convention Bureau
Tarragona / Costa Daurada
Costa Daurada Convention Bureau assessora les empreses que vulguin organitzar esdeveniments corporatius a la regió, i les connecta amb la infraestructura hotelera i de congressos i tots els serveis que pot necessitar per a qualsevol esdeveniment.
Girona City Convention BureauGirona City Convention Bureau
Girona City Convention Bureau
Girona / Costa Brava
El Girona City Convention Bureau ofereix tota una sèrie de serveis que tenen per objectiu promocionar la ciutat de Girona com a seu en el marc del turisme de negocis i reunions.
Lleida Event & Convention BureauLleida Event & Convention Bureau
Lleida Event & Convention Bureau
Lleida / Terres de Lleida
Oficina centrada en la comercialització de Lleida com a destinació per a l'organització d'esdeveniments. La gestiona Turisme de Lleida i neix amb l'objectiu de canalitzar i unificar l'oferta de turisme de negocis d'aquest indret. 


Lloret Convention BureauLloret Convention Bureau
Lloret Convention Bureau
Lloret de Mar / Costa Brava
Avingudade les Alegries3Lloret de Mar 17310
Divisió de Lloret Turisme que es va crear amb la participació d'empreses del sector privat. El principal objectiu és promocionar Lloret de Marc com a destinació turística. Es dedica a l'organització d'esdeveniments per a professionals i visitants d'aquest indret. 
Sitges Convention BureauSitges Convention Bureau
Sitges Convention Bureau
Sitges / Costa Barcelona
AvingudaCamí de Capellans108-110Sitges08870
Programa de l'Ajuntament de Sitges en el qual participen una quarantena d'empreses relacionades amb el sector del turisme i dels negocis. El principal objectiu és la promoció de la ciutat com a destinació per a celebrar congressos i viatges d'incentius. 
Tarragona Convention BureauTarragona Convention Bureau
Tarragona Convention Bureau
Tarragona / Costa Daurada
Departament del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona encarregat de la promoció de la demarcació. Ofereix l'organització d'esdeveniments i congressos. 
Una destinació de negocis ideal no ho és només per uns o uns altres valors, és la suma dels esforços dels Convention Bureaux territorials i locals i el reconeixement internacional com a referent de turisme de negocis i esdeveniments.

Els Covention Bureaux territorials i locals t'assesoraran i t'acompanyaran en tot moment en la organització del teu esdeveniment. Gràcies als Convention Bureaux exprimiras el millor i experimentaras el més autèntic de cadascun dels territoris de Catalunya.
Grand Tour de Catalunya
Grand Tour de Catalunya
Catalunya Catalitzadora de reunions i esdeveniments
Infografia MICE CAT
Catalunya Rethink Meetings
Catalunya Rethink Meetings
Programa Ambassadors
Programa Ambassadors
picture_as_pdf
107 Experiències per gaudir junts a Catalunya
107 Experiències per gaudir junts a Catalunya
Catalunya Congressos i Esdeveniments
Catalunya Congressos i Esdeveniments

Catalunya és innovació, dinamisme i negoci. És també tradició, cultura i experiència. És un territori pioner en l’àmbit industrial i és, a més, un entorn mediterrani, divers i obert al món.