..

Vies Altes - aventura a la natura

Esdeveniments - Propostes Turístiques

Nom
Vies Altes - aventura a la natura
Lloc de l'esdeveniment
Parc Esportiu Vies Altes
Adreça
Carretera Porrera a Torroja km 3,5
Municipi
Porrera
Marca Turística
Costa Daurada
Telèfon
+34 977 262 297
E-mail
parc@viesaltes.com
Idiomes
Català, Castellà, Francès
Descripció

Abans de començar l'activitat et fem una explicació teòrica i pràctica sobre el funcionament del material i l'ús de les installacions, obligat en tots els casos.

Els monitors proporcionen a l'usuari els coneixements per poder realitzar l'activitat i realitzen una tasca de supervisió i control. Ells tenen la potestat de decidir quan un visitant pot portar a terme una activitat i quan no.

Activitats:

Tenim 3 circuits diferents a escollir segons la seva dificultat (Blanc, Blau i Vermell), 1 circuit de 8 tirolines espectaculars de 80 a 170 metres de longitud i a 40 metres d'alçada i 1 circuit infantil.

 • Iniciació o Briefing: És el circuit per a començar l'aventura, per a iniciar-se i l'ha de fer tothom. Consta d'algunes activitats bàsiques i està preparat per a donar les explicacions pertinents a tots els visitants que vulguin fer un recorregut.

 • Circuit Infantil: És el circuit per als més petits. És un recorregut de 13 jocs d'entre aproximadament 1 i 1,50 m. d'alçada, i permet a l'adult acompanyar al menut en tot el recorregut. Alçada màxima per accedir-hi: 1,30m (acompanyats d'un adult).

 • Circuit Blanc: És el circuit bàsic, el de menys dificultat, aquest combina ponts de dificultat baixa amb tirolines senzilles per començar a agafar tacte a les nostres instal·lacions, consta de 15 jocs i 4 tirolines. Alçada mínima per accedir-hi: 1,30m. (menors d'edat acompanyats d'un adult).

 • Circuit Blau: Aquest és el circuit de dificultat mitja, pensat per a tothom. Consta de 10 jocs amb les plataformes situades entre 3 i 8 metres. Alçada mínima per accedir-hi: 1,30m. (menors d'edat acompanyats d'un adult).

 • Circuit Vermell: Aquest és el circuit per a aquells que vulguin més. Aquest recorregut és més exigent. De dificultat alta, consta de 16 jocs a una alçada que, a trams, supera els 9 metres. Alçada mínima per accedir-hi: 1,30m. (menors d'edat acompanyats d'un adult).

 • Circuit Tirolines: Aquestes si, per a intrèpids sense por a les alçades i amants de la velocitat aèria i l'adrenalina: 7 tirolines llarguíiiisimes de 90 a 180 metres. de longitud i entre 18 i 40 metres d'alçada. Alçada mínima per accedir-hi: 1,30m. (menors d'edat acompanyats d'un adult).

 • Pista d'obstacles: És un recorregut variable entre diverses proves on saltar un tanca, superar una paret, passar un tronc amb equilibri o arrossegar-se per sota d'un encordat son algunes de les proves que hi trobaràs. Es pot fer l'activitat contrarellotge o amb un competidor.

 • Tir amb arc: Vies Altes té també una esplanada equipada amb dianes i diferents parcel·les de Tir amb arc, aquí podràs practicar la teva punteria i t'ensenyarem el tir intuïtiu, podràs puntuar la diana i altres objectius més complicats en 3 dimensions.


  Entitat organitzadora Vies Altes SCP
  Tipus d'esdeveniment Actiu-Natura
Temporades i horaris
Horari Obert tot l’any. Estiu: Entrada de 9h a 11h i de 16h a 19h (hora màxima d’entrada). La resta de l’any varia en funció de la llum natural.
Situació

Coordenades GPS X: 0.8287505000000692, Y: 41.1959687
Contacte
Adreça Carretera Porrera a Torroja km 3,5
Municipi Porrera
Telèfon +34 977 262 297
E-mail parc@viesaltes.com

Entitat organitzadora

Vies Altes SCP
Mapa
Fotos