Costa Daurada. Massatge amb pedres chakra en un centre termal de Montbrió del Camp Costa Daurada. Massatge amb pedres chakra en un centre termal de Montbrió del Camp

Salut i Benestar

Introduccions

Nom
Salut i Benestar
Descripció

La tradició balneària catalana es remunta a la passió dels romans pel termalisme.

Les viles termals de Benifallet, Caldes d’Estrac, Caldes de Malavella, Caldes de Montbui, el Vendrell, la Garriga, Sant Climent Sescebes, Sant Hilari Sacalm i Santa Coloma de Farners, posen a l’abast dels visitants els centres termals alhora que diversos atractius turístics com el patrimoni cultural, l’entorn natural, les activitats d’oci, la gastronomia, o les festes i tradicions.

Catalunya ha estat sempre un dels grans centres termals d’Europa donades les propietats de les aigües mineromedicinals que podem trobar en els balnearis i que aporten grans beneficis terapèutics per al cos i la ment, sense oblidar que també proporcionen relaxació i benestar.
També hi trobarem diversos centres de wellness com els establiments de talassoteràpia, els spa i els centres lúdics-termals que tenen l’aigua – dolça i salada- com a base dels seus tractaments, sempre complementada amb d’altres tècniques, teràpies i serveis.

Piscines, jacuzzis i saunes, tractaments terapèutics i de bellesa, sistemes de relaxació, activitats alternatives com la meditació, el ioga o l’ayurveda.... A tots aquests elements cal sumar-hi el confort de l’allotjament per gaudir d’una estada el més saludable possible.

Situació

Coordenades GPS X: -3.70034930149912, Y: 40.4166907261765

Fotos