Rutes gastronòmiques per CatalunyaQue recórrer Catalunya és una delícia, és més que una frase feta. Al territori hi tens rutes per passejar mentre coneixes la seva cara més gastronòmica. Què més pot voler un foodie?

Des de l'època dels primers assentaments grecs i romans, Catalunya ha sentit fascinació per la gastronomia. Ha tingut cura de la matèria primera i de la manera de cuinar-la per obtenir els millors resultats. És un element fonamental de la cultura catalana i això ajuda a fer que la carta de rutes gastronòmiques sigui molt variada: n'hi ha que t'obren les portes de la cultura de la tapa o de l'univers que amaguen els mercats, i també que visiten museus gastronòmics.

Gastrorutes temàtiques
Catalunya és una de les regions que més oli d'oliva produeix del món. Aquest or líquid ha marcat el paisatge i el dia a dia de moltes zones del mapa, com pots descobrir amb alguna de les rutes dedicades al món de l'olivera. No és l'únic producte autòcton amb gastroruta, també podràs tastar pas a pas el territori xató, veure el procés d'elaboració d'embotits artesans i dels formatges dels Pirineus, o connectar amb la tradició marinera de tota la costa catalana.

Tasta Catalunya.

La gastronomia és un element fonamental de la cultura catalana, això ajuda a fer que la carta de rutes gastronòmiques sigui llarga i variada.

Rutes gastronòmiques
Ex. Barcelona, Gelida