Per a les famíliesAls nens els costa estar-se quiets en un mateix lloc. Els agrada explorar i descobrir coses noves, per això les rutes en família per Catalunya us van com l'anell al dit.

La natura és un filó per a la personalitat inquieta dels més menuts. Potser és per la combinació de diversió i aprenentatge que representa. Per això, una bona opció és fer algun dels itineraris pels divuit parcs naturals catalans. En funció dels seus gustos poden encaixar millor alguns parcs. Per exemple, si als nens els agrada veure ocells en llibertat, l'opció més bona pot ser el Parc Natural del Delta de l'Ebre o el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà. Per passejar entre boscos i rierols tens els parcs naturals dels Pirineus catalans, com el del Cadí-Moixeró o el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Passes culturals
Als més petits els encanta que els expliquin històries. Segur que els resulta engrescador conèixer la història amb tota la família, amb la motxilla a l'esquena i passejant més que asseguts davant d'un llibre. Tens recorreguts que il·lustren com va ser el passat industrial català, antigues llegendes o episodis històrics molt rellevants.

Aprofita les rutes familiars i vine a descobrir Catalunya amb els nens.

Una ruta pot ser una forma diferent i més engrescadora per als nens d’entrar en contacte amb la cultura.

Rutes familiars destacades
Ex. Barcelona, Gelida