Ciclistes en ruta des de Blanes. (Oficina Municipal de Turisme de Blanes)   Ciclistes en ruta des de Blanes. (Oficina Municipal de Turisme de Blanes) 

Ruta de cicloturisme de carretera Blanes-Tossa de Mar-Llagostera-Blanes

Rutes Turístiques

Classificació de la ruta
Esport
Època
Tot l'any
Mitjà de locomoció
Amb bicicleta
Distància (km)
81,7
Durada (h)
4
Municipis de pas
Blanes
Marca Turística
Costa Brava
Mapa
Descripció

Itinerari: Blanes-Tossa de Mar-Llagostera-Blanes.

Val la pena fer aquesta ruta de cicloturisme de carretera que comença i acaba al municipi de Blanes.

Inicia la pedalada per la carretera nacional fins a Lloret de Mar. Més de 9 km de pura Costa Brava, amb cales i platges d’allò més espectaculars com Cala Canyelles, la més allunyada del nucli urbà, Santa Cristina, a la qual s’accedeix des de  l’ermita que li dóna nom i que està entre dos turons, o Sa Caleta, molt recollida.

Després voreja la costa del municipi i gaudeix de les vistes i del desnivell, fins arribar a Tossa de Mar. Allà podràs fer una paradeta i visitar el castell medieval de set torres des del qual es veu l’horitzó i tota la ciutat.

De Tossa aniràs cap a Llagostera, ja per l'interior, on podràs posar a prova la teva resistència per una carretera ampla i en ascensió continuada que finalitza al municipi del Gironès. Un cop allà, puja fins a l’ermita d’estil neoromànic de Sant Grau, un lloc encantador rodejat de natura.

Quan iniciïs el descens, et tornaràs a trobar amb la carretera de la costa que et portarà a Tossa de Mar. Aquest recorregut és molt agradable gràcies a les vistes panoràmiques que ofereix.

Dificultat: mitjana-alta
Condició física: 4 sobre 6
Tècnica: 3 sobre 6
Experiència: 3 sobre 6
Paisatge: 5 sobre 6

Situació

Coordenades GPS X: 2.78007919183543, Y: 41.6685426319156
Fotos