Senderisme en família a Cap de Creus. Camí de Ronda entre Roses i Cala Montjoi. Al fons, el Cap de Norfeu.Senderisme en família a Cap de Creus. Camí de Ronda entre Roses i Cala Montjoi. Al fons, el Cap de Norfeu.

Roses Sub Dive Center

Transport turístic

Nom
Roses Sub Dive Center
Adreça
Carrer Mercè Rodoreda 1
Codi postal
17480
Municipi
Roses
Localitat
Roses
Marca Turística
Costa Brava
Telèfon
972 255 269
E-mail
info@rosessub.com
Idiomes
Català, Castellà
Vaixell, Altres
Descripció

Roses Sub és una empresa especialitzada en busseig. Organitzen sortides, cursos i bateigs perquè el submarinisme sigui una experiència única.

Els cursos que ofereixen se centren en la formació per obtenir el PADI OWD i adquirir uns coneixements bàsics, i en l'especialització per fer del busseig una carrera professional, ja que ofereixen el PADI Rescue Diver (Bussejador de Rescat).

Les sortides que organitzen es fan totes entorn del Parc Natural del Cap de Creus, entre la punta de la Creu i la punta Falconera, en llocs com el Lladó, el Bau del Cap Trencat, la Rostella, el Bau de la Ferrera, la punta del Traire i el Bisbe, el Gat, el cap Norfeu, la Fumada i el Salt del Boc.

A més, s'han especialitzat en camps concrets com ara el busseig fotogràfic, nocturn i de rescat, i en observació de vaixells enfonsats, així com en tècniques específiques com la flotabilitat o la profunditat.

Situació

Coordenades GPS X: 3.1842883, Y: 42.2593921

Contacte

Adreça Carrer Mercè Rodoreda 1
Codi postal 17480
Municipi Roses
Localitat Roses
Telèfon 972 255 269
E-mail info@rosessub.com

Mapa
Fotos