Experiències per viure la gastronomia catalanaA la cuina catalana s'hi pot arribar de múltiples maneres, no només a través de la bona taula. Si ets amant de la gastronomia pots viure experiències úniques, com ara gaudir d'un dia de pesca al costat de pescadors professionals. A més, aprendràs a cuinar plats tradicionals catalans, visitaràs formatgeries, molins d'oli i més de 300 cellers que et permetran conèixer el territori de la mà dels seus productors i elaboradors.

Quina experiència gastronòmica busques?
Assaborir unes gambes de Palamós ja és un privilegi, però encara hi ha una cosa millor: pescar-les tu mateix i degustar-les al vaixell. L'ambient impregnat de l'aroma de mar que respires potencia el sabor de les gambes. Enlloc sentiràs aquesta explosió d'aromes marins al paladar.
Que t'has delectat amb les gambes i en vols saber més, de la pesca i les particularitats d'aquest crustaci? Molt fàcil. Acosta't al Museu de la Pesca, on hi ha l'exposició permanent i un conjunt d'activitats vinculades, i aprofundiràs els teus coneixements sobre el món mariner de la Costa Brava.

Catalunya et proposa una varietat d'experiències gastronòmiques extensa. Pots descobrir els orígens de l'oli, ingredient fonamental de la cuina tradicional catalana, participant en la recollida de l'oliva; posar-te el davantal i preparar algun plat típic català a les aules de cuina que hi ha per tot el territori; degustar els embotits de Vic a l'obrador o viatjar al passat de la gastronomia catalana per desvelar els secrets de la cuina de l'antic imperi romà elaborant tu mateix una recepta mil·lenària. El tast final és quasi obligat.

Visitis el racó de Catalunya que visitis, tens garantida una experiència gastronòmica.

Descobreix els racons de Catalunya a través de la seva gastronomia.

Experiències gastronòmiques
Ex. Barcelona, Gelida
    Ex. Barcelona, Gelida