Tria entre les millors activitats per gaudir en família


Nedar entre tonyines, apadrinar una vinya, fer una estada en una granja rural on s'han de cuidar els animals i l'hort... Són algunes experiències suggerents i que pots compartir amb la família.

En aquest apartat apareixen totes les propostes d'activitats per a famílies més singulars i noves.  Totes les ofertes són vàlides fins a finals d'aquest Any del Turisme Familiar. Per veure què inclou exactament cada experiència has d'entrar a la web de cada empresa. La reserva te le faran ells mateixos.

Hi ha alguns establiments que tenen un logotip que indica que són una Destinació de Turisme Familiar. Hi ha 16 destinacions a Catalunya que tenen aquest certificat perquè ofereixen a les famílies uns serveis i facilitats especials. Tots els hotels, restaurants i empreses d'activitats adherits d'aquestes localitats tenen aquest distintiu.

Si se t'han acabat les idees i t'agrada que et proposin noves activitats, aquí tindràs veritables problemes per escollir-ne una. Sempre pots triar-ne més: el primer nen no paga, descomptes del 50% per a nens, preus especials per a famílies nombroses, 15% de descompte mínim per a famílies i restaurants amb menú infantil.

Propostes d'activitats
Ex. Barcelona, Gelida
    Ex. Barcelona, Gelida
      Ex. Barcelona, Gelida