Platja, sorra i sol

Quan vols relaxar-te, no t'imagines estirat o estirada en una platja prenent el sol. I el mateix pensen els teus fills, que estan bojos per agafar tots els estris de platja i començar a fer castells a la sorra, saltar les onades amb una minitaula de surf o llogar un caiac de l'estació nàutica per navegar tots junts fins a una caleta.


Si busques tot això, Catalunya és la destinació ideal per a la teva família. A la Costa Brava trobaràs platges més fondes i caletes. A la costa de Barcelona hi ha platges més amples i amb tot tipus de serveis. I si vas cap a la Costa Daurada podràs gaudir d'aquelles platges de sorra fineta, llargues i on per molt que caminis i caminis, costa que l'aigua t'arribi al coll, ideals per als més petits.


Són platges adaptades a les necessitats d'una família: serveis, punts de socorrista per si algú es fa mal, dutxes per treure's la sorra abans d'anar cap a casa i, sobretot, amb xiringuito. Perquè ja que hi ets, val la pena quedar-se a dinar i aprofitar tot el dia, oi? Són les platges amb banderes blaves. Tenen aigües de qualitat, serveis i hi ha empreses que organitzen activitats nàutiques.


Si t'agraden les activitats esportives al mar, val la pena que t'acostis a les estacions nàutiques, n'hi ha a molts municipis. Allà hi trobaràs monitors que t'ensenyaran a fer windsurf, podràs llogar una moto aquàtica o t'organitzaran un descens de submarinisme per veure fons tan fantàstics com els de les illes Medes. A més a més, si no havies previst quedar-te més d'un dia, et poden ajudar a trobar allotjament, recomanar-te un restaurant amb bona oferta o aconsellar-te una ruta cultural per la zona.


Què esperes? Ja pots començar a preparar la propera escapada en família a la platja, la de Catalunya. Te'n donem algunes pistes. 

Els nens gaudeixen de valent a la platja fent castells de sorra i saltant onades. Catalunya és la teva destinació familiar per gaudir d'un estiu mediterrani.
Ex. Barcelona, Gelida
    Ex. Barcelona, Gelida
      Ex. Barcelona, Gelida