Neu i família: diversió garantida

 
 
Esquiar amb nens ja no és un repte sinó una oportunitat per gaudir de manera diferent la neu. Les estacions d'esquí dels Pirineus de Catalunya t'ho posen fàcil. Si t'agrada la neu, posa al teu fill uns esquís als peus i que aprengui a fer cunya. Aprenen molt més de pressa.  
 
Jardí de neu per iniciar-s'hi 

Bona part de les estacions d'esquí de Catalunya tenen jardí de neu. Ve a ser una mena de parc infantil on els nens es familiaritzen amb la neu i amb les cintes transportadores, tot un repte. Aprenen a posar-se els esquís i a fer-los servir amb els pals. Juguen amb altres nens i s'inicien en aquesta pràctica esportiva. Mentre, els pares aprofiten per fer baixades a ritme vertiginós per les pistes negres.  
 
Escola d'esquí o monitor? 

Després  del jardí de neu és recomanable apuntar-lo a l'escola d'esquí o bé contractar un monitor per hores si realment vols que n'aprenguin. Són molt espavilats, i amb l'ajuda d'un professional que els ensenya la tècnica, encara tindràs un campió a casa. 
 
Quan el nen ja sap esquiar mínimament, anima'l i fes amb ell les primeres baixades per les pistes que adequades al seu nivell. Se sentirà orgullós del que ha après i gaudireu de la neu en família.  
 
Les pistes més adequades per als nens 

Les d'esquí nòrdic tenen recorreguts  amb pendents més suaus (Virós Vallferrera, Aransa, Lles, Tuixent-La Vansa, Guils Fontanera i Sant Joan de l'Erm) que ajuda als nens a iniciar-se en aquest esport. Les instal·lacions de Vall de Núria estan pensades perquè les famílies s'hi trobin a gust. Estacions d'esquí alpí com La Molina o Port del Comte  han creat espais d'iniciació a l'esquí per a nens. Consulteu la resta d'estacions perquè moltes disposen d'instal·lacions pensades per als més menuts. 
 

Els nens aprenen molt de pressa a fer les primeres baixades. Gaudeix de les estacions d’esquí als Pirineus de Catalunya en família.

Activitats per compartir en família
Ex. Barcelona, Gelida
    Ex. Barcelona, Gelida
      Ex. Barcelona, Gelida