Tenim alguns dels millors restaurants del món

Ho va ser el Celler de Can Roca i també, el Bulli. Que Catalunya tingui una cuina de renom internacional, innovadora i creativa, no és fruit de la casualitat sinó de l'esforç continuat dels seus professionals. Un total de 50 restaurants catalans que sumen 60 estrelles Michelin en són la prova.

El Celler de Can Roca va ser el millor restaurant del món al 2015, segons la revista anglesa Restaurant Magazine. El Bulli, amb en Ferran Adrià al capdavant, va rebre aquesta distinció durant cinc anys. I la prestigiosa Guia Michelin, en la seva edició d'Espanya i Portugal del 2014, ha premiat un total de 50 establiments catalans amb el guardó.

Casualitat o feina ben feta? La xifra d'estrelles Michelin que ha rebut la cuina catalana demostra una vegada més la qualitat, prestigi i reconeixement que té la cuina catalana internacionalment. La gastronomia catalana ha trobat el difícil equilibri entre innovació i tradició gràcies a la feina de cuiners com Joan Roca, Carme Ruscalleda... i menció a part mereix Ferran Adrià, el qual des de les Fundacions Alícia i el Bulli segueix dedicat a la innovació tecnològica culinària, la millora dels hàbits alimentaris i la valoració del patrimoni agroalimentari.

Ja has pensat quin restaurant triaràs per tastar la gastronomia catalana?

Els restaurants catalans han fet la feina ben feta i ja compten amb 60 estrelles Michelin, resultat del seu esforç per la innovació i la qualitat.Ex. Barcelona, Gelida
    Ex. Barcelona, Gelida