Les icones de CatalunyaMitjançant les icones pots construir un retrat de la personalitat dels catalans i dels costums i la història de Catalunya i, també, enamorar-te d'aquesta terra si encara no ho has fet. Tenim grans coses per descobrir.

En l'arquitectura, la pintura, la ciència, la natura, la història, l'esport... Catalunya té icones que traspassen les fronteres i que conformen els símbols d'una identitat que s'ha construït durant mil·lennis. També algunes de les nostres tradicions o festes populars desperten l'interès de visitants arribats d'arreu del món.

Si les icones culturals ajuden a fer el retrat d'una regió, la UNESCO s'ha encarregat de traçar-ne un de propi triant-ne algunes que considera que la humanitat ha de preservar per la rellevància que tenen. Catalunya és el territori de l'Estat espanyol amb més béns protegits per la UNESCO, i també un dels que més n'acumula a Europa.

Les icones et serviran per fer una panoràmica de Catalunya i assegurar-te que no te'n perds res.

Catalunya és el territori de l’Estat espanyol amb més béns protegits per la UNESCO, i també un dels que més n’acumula a Europa.

Patrimoni de la UNESCO

Cultura popular i tradicional

Compres amb identitat i artesania
Ex. Barcelona, Gelida
    Ex. Barcelona, Gelida
      Ex. Barcelona, Gelida