Wellness per oblidar la rutinaCatalunya és el lloc adequat per fer un punt i a part de la rutina. Una banyera d'hidromassatge, una dutxa de sensacions i contrastos, un bany turc, un píling corporal fet amb llavors de raïm, que elimina les pells mortes i purifica i hidrata la dermis Els centres de 'wellness' catalans són autèntics experts a fer-te oblidar el dia a dia.

'Spa' amb vistes a la natura
Alguna vegada has contemplat com es pon el sol entre els cims nevats mentre estàs relaxat en un jacuzzi a l'aire lliure? També pots canviar paisatge que t'envolta i desconnectar davant del mediterrani, tu tries.

Aquests centres de 'wellness' utilitzen l'aigua d'ús corrent per a tractaments, teràpies i sistemes de relaxació mitjançant piscines, jacuzzis o saunes. N'hi ha que també ofereixen instal·lacions per fer exercici físic, centres de bellesa i activitats alternatives, com el ioga o la meditació. L'exercici i la relaxació són clau per a un estil de vida saludable.

Talassoteràpia: les virtuts terapèutiques de l'aigua del mar
Els centres de talassoteràpia t'ofereixen tractaments preventius i curatius i se centren en l'estètica i la salut a través de l'aigua de mar i el clima de benestar que produeix. Busca un forat a l'agenda i vine a lliurar-te a les bondats de la talassoteràpia a Catalunya.

Centres ludicotermals
El relax i el benestar es poden combinar amb la diversió als centres ludicotermals de Catalunya. Tenen bancs de bombolles, llits d'hidromassatge, rius contracorrent o termes amb cromoteràpia perquè passis una bona estona mentre cuides el cos i la ment. Els centres ludicotermals posen a la teva disposició instal·lacions i serveis semblants als dels balnearis, i n'hi ha que disposen d'aigües termals i mineromedicinals declarades d'utilitat pública, però amb un toc més distès.

Vols relaxar-te?

Relaxa’t i revitalitza el teu organisme amb els millors tractaments. ‘Mens sana in corpore sano’

Centres de "wellness" destacats
Ex. Barcelona, Gelida
    Ex. Barcelona, Gelida
      Ex. Barcelona, Gelida