Turisme mèdic a CatalunyaVols que la teva salut estigui a les millors mans? La qualitat del sistema sanitari de Catalunya i Barcelona està reconeguda per l'OMS com una de les millors del món i és capdavantera en diversos camps científics, com ara els trasplantaments i la recerca oncològica.

Vols rebre atenció mèdica avançada a Catalunya? Pots fer-ho a través de Barcelona Medical Destination (BMD), un programa impulsat conjuntament per l'Agència Catalana de Turisme, Turisme de Barcelona i les associacions Barcelona Centre Mèdic i Barcelona Medical Agency.

Cada any, més de 20.000 pacients d'arreu del món vénen a tractar-se o a sotmetre's a intervencions quirúrgiques als hospitals de Barcelona-Catalunya.

Hospitals de prestigi internacional
Per afrontar una intervenció o un tractament mèdic, la tranquil·litat i la confiança són fonamentals.

Els centres hospitalaris de Barcelona Medical Destination et transmeten ambdues qualitats.T'ofereixen instal·lacions confortables i equipades amb les tecnologies de la salut més avantguardistes. Amb elles han aconseguit tenir un índex de supervivència en les operacions més complexes, que se situa entre els millors del món.

Els centres mèdics que s'integren a BMD són: Barnaclínic, BarraquerDexeus, ICO, IMOIMOR, Institut Guttmann, Quirón, Sant Joan de DéuServiDigest i Teknon. Els equips facultatius d'aquests centres mèdics estan preparats per atendre els pacients internacionals més exigents. L'atenció es fa en diversos idiomes i s'adapten a les diferents realitats culturals.

Especialitats mèdiques de Barcelona Medical Destination
Les possibilitats de tractament que et poden dispensar aquests centres mèdics abasten àmbits d'especialitat tan diversos com: cardiovascular, ginecologia i medicina reproductiva, obstetrícia i medicina fetal, cirurgia digestiva i malalties metabòliques,  cirurgia estètica i reparadora, malalties complexes a l'edat pediàtrica (0-18 anys), malalties rares, neurociència, neurorehabilitació, oftalmologia, oncologia i hematologia, otorrinolaringologia, trasplantaments, traumatologia i ortopèdia i  urologia.

L'excel·lència del sistema sanitari de Catalunya i Barcelona està a la teva disposició.

Cada any, més de 20.000 pacients d’arreu del món vénen a tractar-se o a sotmetre’s a intervencions quirúrgiques als hospitals de Barcelona-Catalunya.

Integrants del Barcelona Medical Destination