Luxe a la teva midaEls visitants més exigents requereixen les experiències més exclusives. Visitar Catalunya ja és un luxe per la seva varietat de paisatges, el clima, la gastronomia, els vins, la cultura... Però és que a més disposes d'experts a mimar fins el mínim detall perquè hi visquis experiències exquisides que no oblidaràs.

Per començar, tens els allotjaments Premium, una peça essencial de qualsevol viatge, que t'ofereixen suites confortables amb atmosferes carregades de serenitat, una atenció personalitzada i entorns impressionants.

La gastronomia és un dels diamants de Catalunya, on pots trobar xefs i restaurants de prestigi mundial que acumulem més de 60 estrelles Michelin. Els autèntics gurmets haurien de tastar almenys una vegada a la vida les delícies del Celler de Can Roca, considerat un dels millors restaurants del món.

Catalunya sempre tindrà una proposta selecta per oferir-te. Et sorprendrà contemplar les vinyes de les denominacions d'origen catalanes en una excursió en helicòpter, viure l'obra del geni Gaudí en exclusiva en una visita només per a tu, fer una jornada de 'shopping' acompanyat per un 'cool hunter', jugar a golf des de la coberta d'un iot o conèixer els jugadors del Futbol Club Barcelona després d'un partit.

Vols descobrir la Catalunya més exclusiva?

A Catalunya trobaràs tot el que necessites per viure experiències Premium.

Equipaments culturals

Empreses de transport de primera classe

Agències Receptives (DMC)Ex. Barcelona, Gelida
    Ex. Barcelona, Gelida