La Catalunya petfriendlySi per tu és un repte adaptar les vacances a les necessitats del teu animal de companyia, en hotels, restaurants, platges o transports, la Catalunya 'petfriendly' t'ho farà més fàcil: és un territori amb sensibilitat cap a les persones que viatgen amb mascotes. Hi trobaràs serveis especialitzats, centenars d'allotjaments adaptats, parcs i espais a l'aire lliure per gaudir de la natura amb el teu animal.

Desplaçar-se amb animals
Moure's per Catalunya amb animals i en transport públic és ben fàcil. A Barcelona, per exemple, els gossos poden pujar a la xarxa de metro. Només han d'evitar les hores punta de dilluns a divendres. La resta d'hores i tot el cap de setmana tenen les portes obertes del suburbà, i les races més petites també poden pujar al tramvia i als autobusos dins de la gàbia de transport. El mateix passa amb gats i ocells. L'únic que cal preveure és un morrió per als gossos i una corretja no extensible i de menys de 50 cm de llarg, ja que han d'anar lligats.
Als trens de Rodalies, mitja distància, AVE i Avant també es pot viatjar amb animals si són gossos, gats, fures o ocells i pesen menys de 10 kg. Així Catalunya està al teu abast i del teu animal inseparable en transport públic.

Allotja't amb la teva mascota
L'oferta d'allotjament 'petfriendly' és present a tota la geografia catalana. Més de 800 hotels, hostals i cases rurals admeten hostes amb animals de companyia, sovint sense cap càrrec addicional. Prop del mar, en plena muntanya o al bell mig de la ciutat. Pots passejar amb el teu gos pels camins de ronda de la Costa Brava o la Costa Daurada, recórrer els boscos dels Pirineus de Catalunya o fer una sortida amb bicicleta pel Delta de l'Ebre. Fins i tot el patrimoni gaudinià del Park Güell de Barcelona és visitable amb companyia canina! Et recomanem consultar amb l'allotjament seleccionat les restriccions referents als animals de companyia, sobretot pel que fa al pes de l'animal o els espais on no us podrà acompanyar.

Les platges on els gossos són benvinguts
L'accés dels gossos a les platges s'està flexibilitzant els últims temps a Catalunya, que a hores d'ara ja disposa de l'oferta més nombrosa de la costa peninsular. Les platges del Cavaió i la Picòrdia, a Arenys de Mar, la de Vallcarca a Sitges, i la Rubina, als Aiguamolls de l'Empordà, són arenals que donen la benvinguda als gossos durant tot l'any.

L’oferta d’allotjament ‘petfriendly’ és present a tota la geografia catalana. Més de 800 hotels, hostals i cases rurals admeten hostes amb animals de companyia, sovint sense cap càrrec addicional.
Ex. Barcelona, Gelida
    Ex. Barcelona, Gelida