Amb nensCatalunya per a cada família
Catalunya posa una catifa vermella a la teva família perquè hi vinguis a passar unes vacances. Si busques turisme actiu prop del mar, les estacions nàutiques et proposen mil i una activitats aquàtiques com el submarinisme, la navegació, el caiac i fins i tot el patí.


Natura i cultura a l'abast dels més petits
Si en busques a l'interior, les vies verdes i els parcs naturals t'ofereixen passejos d'excepció per la natura a peu, en bicicleta o a cavall. Poques coses més edificants que recórrer la geografia catalana en companyia dels teus fills per introduir-los en la història de l'època romana a Tarragona, de l'antiga Grècia a les ruïnes d'Empúries en terres de Girona, a la cultura agrícola i del vi en terres de Lleida o al romànic, al gòtic i al modernisme a Barcelona. Catalunya és gaudi, oci i diversió, i també una immersió en la cultura mediterrània de l'ahir, l'avui i el demà.


Un país de platja per a totes les edats
Gairebé una vintena de poblacions de costa estan certificades amb el segell 'Platja en Família', distintiu que garanteix unes installacions i serveis adaptats a les necessitats dels més petits. Els allotjaments que ho posen fàcil disposen d'habitacions familiars, de bressols i fins i tot de cotxets de criatura o menús adaptats als menuts de la casa. Són la base d'una estada còmoda per a les famílies. Els nombrosíssims càmpings amb la seva nodrida agenda d'activitats infantils i els hotels amb els seus miniclubs són també una opció que agrada molt. I a més a més, res millor per esclatar de felicitat familiar que un dia complet a PortAventura.


Territori de festa popular
I us perdreu les sonadíssimes festes majors i populars que es fan arreu del territori? Viure l'esclat de la Patum de Berga, o la baixada de les Falles del Pirineu, declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat, és una experiència única. És un viatge a la tradició i a l'emoció més genuïna del poble català. Com ho és el Cos Blanc de Salou, el Temps de Flors de Girona o les grans diades castelleres del calendari anual. Catalunya és festiva i multicolor i sobretot a la mida de les famílies. Si us agrada la música, no us perdeu el festival Esbaiola't a Esterri d'Àneu o els de Cambrils, Calafell i Salou, tots a l'estiu.

Gairebé una vintena de poblacions de la costa catalana estan certificades com a destinacions de ‘Platja en Família’, distintiu que garanteix unes instal•lacions i serveis adaptats per viatjar amb els més petits.

Empreses d'activitats

Parcs aquàtics i temàtics
Ex. Barcelona, Gelida
    Ex. Barcelona, Gelida
      Ex. Barcelona, Gelida