Sortim amb bici?Pots sortir amb la família per recórrer la xarxa de carrils bici i vies verdes que uneixen molts municipis catalans. Transcorren per entorns naturals privilegiats. Al Delta de l'Ebre, a la Vall Fosca, a Collserola o entre els volcans de la Garrotxa gaudiràs d'una pedalada tranquil·la i sense presses.

Ciclisme per a tothom
La passió per les bicicletes no entén de barreres. Enfilat en una 'handbike' pots recórrer, per exemple, la via verda de la Terra Alta o les vies verdes de Girona. Terra de grans ciclistes i d'imponents ports de muntanya, Catalunya et brinda les seves carreteres, camins i vies verdes per a una excursió amb bicicleta adaptada a tots els nivells.

Catalunya, de tradició ciclista
Els centenars d'associacions de cicloturisme del país han marcat el pas durant decennis a la xarxa de carreteres locals catalanes. Els caps de setmana, les carreteres amb més revolts i més costerudes són territori dels amants de les dues rodes, que surten a pedalar pel pur plaer de fer esport entre amics. Els pics més famosos, com el Turó de l'Home, el coll del Pradell i el de Collfred, són alguns dels objectius dels ciclistes més escaladors.

A la Costa Brava, a la Costa Daurada o a la Costa Barcelona hi ha rutes d'igual bellesa per als grups que busquen sortides amb menys desnivell. Hi ha recompensa a mitja excursió: un bon pa amb tomàquet amb embotit en algun dels restaurants típics de carretera.

Rutes BTT
A Catalunya tenim bon temps, un paisatge molt variat, mar i muntanya... vaja, que hi ha pujades i baixades de diferent nivell de dificultat que motiven els practicants de BTT. Són rutes tot terreny que pots fer durant tot l'any. Són més de 6.400 km d'itineraris senyalitzats i classificats segons el nivell de dificultat. Als centres BTT trobaràs tota la informació sobre el recorregut, dutxes i lloguer de bicis, si no en portes.

Estàs a punt per engegar el comptaquilòmetres? Per cert, no et descuidis el casc.

Les carreteres de Catalunya són territori dels amants de les dues rodes que surten a pedalar pel pur plaer de fer esport.

Rutes de cicloturisme

Agències de viatges especialitzades en cicloturisme

Empreses de serveis destacades
Ex. Barcelona, Gelida
    Ex. Barcelona, Gelida
      Ex. Barcelona, Gelida