Sortim amb bici?Pots sortir amb la família per recórrer la xarxa de carrils bici i vies verdes que uneixen molts municipis catalans. Transcorren per entorns naturals privilegiats. Al Delta de l'Ebre, a la Vall Fosca, a Collserola o entre els volcans de la Garrotxa gaudiràs d'una pedalada tranquil·la i sense presses.

Ciclisme per a tothom
La passió per les bicicletes no entén de barreres. Enfilat en una 'handbike' pots recórrer, per exemple, la via verda de la Terra Alta o les vies verdes de Girona. Terra de grans ciclistes i d'imponents ports de muntanya, Catalunya et brinda les seves carreteres, camins i vies verdes per a una excursió amb bicicleta adaptada a tots els nivells.

Catalunya, de tradició ciclista
Els centenars d'associacions de cicloturisme del país han marcat el pas durant decennis a la xarxa de carreteres locals catalanes. Els caps de setmana, les carreteres amb més revolts i més costerudes són territori dels amants de les dues rodes, que surten a pedalar pel pur plaer de fer esport entre amics. Els pics més famosos, com el Turó de l'Home, el coll del Pradell i el de Collfred, són alguns dels objectius dels ciclistes més escaladors.

A la Costa Brava, a la Costa Daurada o a la Costa Barcelona hi ha rutes d'igual bellesa per als grups que busquen sortides amb menys desnivell. Hi ha recompensa a mitja excursió: un bon pa amb tomàquet amb embotit en algun dels restaurants típics de carretera.

Centres BTT per gaudir-ne més
Sabies que hi ha 18 rutes de BTT? El Centre BTT és el punt d'acollida. Allà trobaràs tota la informació sobre el recorregut, dutxes, lloguer de bicis si no en portes... En total són més de 6.400 km d'itineraris senyalitzats i classificats segons el nivell de dificultat.

Estàs a punt per engegar el comptaquilòmetres? Per cert, no et descuidis el casc.

Les carreteres de Catalunya són territori dels amants de les dues rodes que surten a pedalar pel pur plaer de fer esport.

Rutes de cicloturisme
Ex. Barcelona, Gelida
    Ex. Barcelona, Gelida
      Ex. Barcelona, Gelida