Esquiar amb solCatalunya és dels pocs destins on pots lliscar per pistes d'alta muntanya mentre gaudeixes del clima mediterrani: sol, temperatures suaus, una llum excepcional... Disposes de 16 estacions, 10 d'esquí alpí i 6 d'esquí nòrdic. Quina modalitat t'agrada més?

Una de les millors maneres d'experimentar la tranquil·litat de la natura hivernal és posar-se uns esquís i creuar els paratges naturals catalans al teu ritme acompanyat de la família. Esquiar amb nens ja no és un repte per a les famílies. Les estacions d'esquí dels Pirineus de Catalunya t'ho posen fàcil.

A la neu amb la família
Bona part de les estacions catalanes tenen jardí de neu. Ve a ser una mena de parc infantil on els nens es familiaritzen amb la neu i amb les cintes transportadores. Després  del jardí de neu és recomanable apuntar-lo a l'escola d'esquí o bé contractar un monitor per hores si realment vols que n'aprenguin. Són molt espavilats, i amb l'ajuda d'un professional que els ensenya la tècnica, progressaran molt de pressa! I si ho necessites, aquestes mateixes escoles també t'ofereixen activitats d'esquí adaptat.

Combina la neu amb altres activitats
Catalunya com a destinació de neu va més enllà de les pistes d'esquí. Als Pirineus de Catalunya trobaràs un munt de possibilitats per gaudir la neu sense els esquís posats. Coneixes el romànic? És una de les expressions culturals més impactants que trobaràs en molts pobles que hi ha a prop d'algunes estacions d'esquí.

La llista d'alternatives és llarguíssima: compres, salut, senderisme, gastronomia, natura... Amb què t'agrada combinar la neu?

Catalunya és molt més que una destinació d’esquí. Als Pirineus de Catalunya trobaràs un munt de possibilitats per gaudir de la neu sense els esquís.

Activitats d’esquí per compartir en família

Estacions d'esquí alpí

Estacions d'esquí nòrdic

Estacions d’esquí accessibles per a tothom

Activitats complementàries a la neu
Ex. Barcelona, Gelida
    Ex. Barcelona, Gelida
      Ex. Barcelona, Gelida