Catalunya, esportista per tradicióL'esport t'acompanya allà on vas. De ben segur que quan fas una escapada t'emportes les sabatilles per córrer, investigues sobre les rutes ciclistes més populars de la zona o busques alguna pista de tenis a prop de l'hotel. Catalunya és esportista per tradició.

Clubs i esportistes que són referents mundials
El batec esportiu català ha fet que proliferin nombrosos clubs en múltiples disciplines, i que alguns dels equips o professionals que les practiquen estiguin considerats com els millors del món. Aquests clubs i esportistes de gran renom internacional disposen d'instal·lacions olímpiques i de grans equipaments de referència a Catalunya.

Municipis amb ADN esportista
Catalunya és una oportunitat per als clubs per preparar la temporada, fer concentracions o fer una mica de pinya. El segell Destinació de Turisme Esportiu (DTE), atorgat per l'Agència Catalana de Turisme, reconeix aquells municipis que ofereixen uns recursos i serveis d'alta qualitat per a aquests esportistes.

Disposen d'instal·lacions de qualitat per practicar-hi diferents esports i també serveis específics per a les modalitats esportives en les quals la destinació està especialitzada (allotjament i menús per a esportistes, flexibilitat horària...).

De moment, en tenim setze: ll'Ampolla, Amposta, Banyoles-Pla de l'Estany, Blanes, Calella, Cambrils, Castelldefels, Castelló d'Empúries-Empuriabrava, Girona, Hospitalet de Llobregat, la Seu d'Urgell, Lloret de Mar, Salou, Santa Susanna, Sort i Val d'Aran.

Ja saps on pots venir a preparar la propera temporada del teu equip.

Preparats, llestos, ja! Vine a practicar el teu esport preferit a Catalunya.

Altres instal·lacions esportives
Ex. Barcelona, Gelida