Partners



El programa de partenariat de l'Agència Catalana de Turisme té com a objectiu la creació d'un pool de partners estratègics per tal de poder treballar conjuntament amb ells en el posicionament i comercialització de la marca Catalunya arreu del món.

Les empreses integrants del programa, que poden pertànyer o no a l'àmbit turístic, es beneficien del fet d'associar-se amb una destinació turística de referència mundial i la primera de l'Estat espanyol.

Alhora, els partners multipliquen la seva presència i notorietat en els principals mercats internacionals. La visualització destacada de cada empresa a totes les plataformes de promoció i comercialització de l'Agència queda garantida.

Poden associar-se amb l'Agència Catalana de Turisme les empreses directament vinculades al sector turístic, com línies aèries; companyies de lloguer de vehicles, de trens, i de creuers; cadenes hoteleres; agències de viatges i touroperadors; cadenes de restauració; i empreses relacionades amb la cultura i el lleure.

També poden ser partners de l'ACT empreses d'altres sectors econòmics amb un vincle indirecte amb el turisme, com ara companyies d'automoció, moda, finances, alimentació i begudes, llar, salut i bellesa, telecomunicacions o assegurances, entre altres.

Més informació