Embarcacions amarrades al Port del Fòrum Embarcacions amarrades al Port del Fòrum

Port Fòrum

Turisme Actiu i Esportiu - Ports esportius

Nom
Port Fòrum
Adreça
Carrer de la Pau 12
Codi postal
08930
Municipi
Sant Adrià de Besòs
Localitat
Sant Adrià de Besòs
Marca Turística
Barcelona
Telèfon
933 562 720
E-mail
info@portforum.com
Idiomes
Català, Castellà
Descripció

Les innovadores instal·lacions del Port Fòrum es van construir per a la celebració del Fòrum Universal de les Cultures, l'any 2004. Les obres es van estendre a tota la zona del litoral al sud de la desembocadura del riu Besòs i van convertir una deteriorada zona industrial en un extens complex lúdic. Es troba entre els termes municipals de Barcelona i Sant Adrià de Besòs, amb prou feines a quatre quilòmetres del nucli antic de Barcelona.

Disposa de 170 amarradors per a embarcacions d'entre deu i 25 metres d'eslora, a més d'una dàrsena exterior per a 31 iots de fins a vuitanta metres. Tots els amarradors estan equipats amb aigua, electricitat, fibra òptica, telefonia i antena de televisió.

En l'àrea tècnica, de casi 7.000 metres quadrats, hi ha varador, pòrtic elevador de 150 tones, deu empreses que ofereixen serveis de reparació i manteniment, benzinera, servei de recollida de residus, un aparcament de grans dimensions, vestidors i un restaurant. Destaca la seva moderna marina seca automatitzada, única en l'Estat espanyol, que permet posar a l'aigua l'embarcació en només trenta minuts, qualsevol dia de l'any. Té capacitat per a 245 embarcacions de motor de fins a nou metres d'eslora.

A la zona comercial hi ha una gran quantitat d'establiments, entre els que destaquen una dotzena dedicats a temes nàutics, a més de diferents bars i restaurants.

Disposa d'un servei de ferris urbans, anomenats Golondrinas, que connecten aquest port amb la plaça del Portal de la Pau, on hi ha l'estàtua de Colom, al peu de les Rambles.

Venint des del mar, l'enorme placa fotovoltaica de les instal·lacions del Fòrum i els dos gratacels del Port Olímpic, a dues milles al sud, serveixen com a punt de referència.

Situació

Coordenades GPS X: 2.2295290000, Y: 41.4129290000
Contacte
Adreça Carrer de la Pau 12
Codi postal 08930
Municipi Sant Adrià de Besòs
Localitat Sant Adrià de Besòs
Telèfon 933 562 720
E-mail info@portforum.com
Afiliació, Adhesió i Certificacions
EMAS
Mapa
Fotos