Pont del Petroli, Badalona Pont del Petroli, Badalona

Platja del Coco

Natura - Platges

Nom
Platja del Coco
Tipus de platja
Urbana
Adreça
Passeig Marítim s/n
Codi postal
08912
Municipi
Badalona
Localitat
Badalona
Marca Turística
Barcelona
Telèfon
934 832 990
E-mail
correu@badalona.cat
Idiomes
Català, Castellà
Descripció

La plata del Coco es troba a l’esquerra del modern port de Badalona. Està flanquejada per un agradable passeig marítim amb palmeres, que es prolonga fins a la platja de la Barca Maria. Té una longitud de 250 metres i una amplada mitjana d’uns 80. Està formada per sorra de gra mitjà i el pendent d’entrada al mar és una mica pronunciat. El fons marí és de sorra. S’hi accedeix per un pas elevat i disposa de dutxes, sanitaris, punts de socorrisme i una guingueta. L’estació de tren de Badalona es troba a 750 metres, cap a l’esquerra.

Limita amb la bonica platja del Patí de Vela i amb la platja del Pont del Petroli, el nom de la qual fa referència a un pantalà de formigó que s’endinsa en el mar. Aquest pantalà es va construir per descarregar els hidrocarburs des dels vaixells fins als dipòsits de terra, i s’ha adaptat com a passarel·la.

El port esportiu i pesquer va ser inaugurat l’any 2001, i disposa, a més, de les habituals botigues nàutiques i tallers, així com de diferents bars, gelateries i restaurants. Al port també hi ha una escola de vela. Passat el port es troba la platja de la Mora.

Característiques

Longitud 250
Amplada 81
Tipus de sorra Mitjana
Certificat de qualitat Bandera blava No

Situació

Com arribar-hi Autobusos urbans: BD-4 i BD-7. Tren: a 750 metres de l'estació Badalona de rodalies.

Coordenades GPS X: 2.24448, Y: 41.43843

Serveis

Accessible per a persones amb diversitat funcional, Aparcament, Bany, Creu Roja, Dutxes, Mitjans de transport, Port proper, Quiosc-balneari, Vigilància

Contacte

Adreça Passeig Marítim s/n
Codi postal 08912
Municipi Badalona
Localitat Badalona
Telèfon 934 832 990
E-mail correu@badalona.cat

Mapa
Fotos