Excursionisme a l'itinerari de la Reserva Natural del Remolar-Filipines.  (Turismo Verde S.L.)Excursionisme a l'itinerari de la Reserva Natural del Remolar-Filipines. (Turismo Verde S.L.)

Platja de Viladecans

Natura - Platges

Nom
Platja de Viladecans
Tipus de platja
Natural
Adreça
Platja de Viladecans s/n
Codi postal
08840
Municipi
Viladecans
Localitat
Viladecans
Marca Turística
Costa Barcelona
Telèfon
936 351 800
E-mail
aj-viladecans@aj-viladecans.es
Descripció

La platja de Viladecans es caracteritza per l'aspecte verge que ofereix gràcies a les seves pinedes i aiguamolls.

Té una longitud de més de 2,7 quilòmetres i està formada per sorra de gra fi. El pendent d’entrada al mar és molt poc pronunciat i el fons marí és de sorra. Sol estar poc concorreguda.

Disposa de dutxes, lavabos, punt de socorrisme i primers auxilis, àrea de jocs infantils, diverses guinguetes i dues zones d’aparcament. També té rampes d’accés i cadires amfíbies per a persones amb mobilitat reduïda. A l’estiu hi ha un servei d’autobusos entre el centre urbà de Viladecans i la platja.

La flanquegen dos ecosistemes costaners d’alt valor ecològic: les pinedes i els aiguamolls. Està delimitada per l’aiguamoll de l’Estany de la Murtra i la Reserva Natural del Remolar-Filipines. Cap a l’interior, un extens bosc de pins, plantat per tal de fixar les dunes, separa la platja de la carretera i les construccions. Totes aquestes àrees són zona de pas de milers d’aus migratòries i formen part de la Reserva Natural del Delta del Llobregat.

Característiques

Longitud 2500
Amplada 48
Tipus de sorra Fina
Certificat de qualitat Bandera blava No
Condicions de bany Bones

Situació

Com arribar-hi Amb cotxe per les carreteres C-31, C32. Amb autobús interurbà.

Coordenades GPS X: 2.053446, Y: 41.272097

Serveis

Accessible per a persones amb diversitat funcional, Activitats esportives, Aparcament, Bany, Creu Roja, Dutxes, Mitjans de transport, Port proper, Quiosc-balneari, Telèfon, Vigilància

Contacte

Adreça Platja de Viladecans s/n
Codi postal 08840
Municipi Viladecans
Localitat Viladecans
Telèfon 936 351 800
E-mail aj-viladecans@aj-viladecans.es

Mapa
Fotos