Aqüeducte romà del Pont de les Ferreres o del Diable, Tarragona. Aqüeducte romà del Pont de les Ferreres o del Diable, Tarragona.

Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona-Costa Daurada

Organismes - Patronats de Turisme

Nom
Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona-Costa Daurada
Adreça
Passeig Torroja s/n
Codi postal
43003
Municipi
Tarragona
Localitat
Tarragona
Marca Turística
Costa Daurada
Telèfon
977 230 312
E-mail
costadaurada@dipta.cat
Idiomes
Català, Castellà
Descripció

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Costa Daurada té la seu a Tarragona i la seva funció és, principalment, la promoció de la marca Costa Daurada i la diversificació dels seus productes turístics. A més a més, s'encarrega de recollir les idees i propostes de les entitats privades i públiques del sector turístic de la demarcació, així com de l'organització de cursos de formació i de la implementació de noves tecnologies.

La Costa Daurada és la zona litoral més septentrional de Catalunya. La capital és Tarragona i té l'àrea d'influència distribuïda en 131 municipis i sis comarques: tres d'interior (el Baix Camp, el Baix Penedès i el Tarragonès) i tres de costaneres (l'Alt Camp, la Conca de Barberà i el Priorat). Té una superfície de 2.999 quilòmetres quadrats, amb 92 quilòmetres de litoral mediterrani, i juntament amb les Terres de l'Ebre formen la demarcació de Tarragona.

El nom de Costa Daurada li ve del color daurat que es pot veure a les platges quan llueix el sol i que contrasta amb el blau del mar.

Situació

Coordenades GPS X: 1.25624002592449, Y: 41.121039265271

Contacte
Adreça Passeig Torroja s/n
Codi postal 43003
Municipi Tarragona
Localitat Tarragona
Telèfon 977 230 312
E-mail costadaurada@dipta.cat
Afiliació, Adhesió i Certificacions

Es troba adherit a: Actiu i Aventura, Experiències Gastronòmiques, Equipament Turisme familiar, Turisme Esportiu.

Mapa
Fotos