Moments exclusius als Hotels PremiumGaudir d'una experiència de luxe és viure moments exclusius i únics. Aquests instants els viuràs als allotjaments Premium de Catalunya, dissenyats per garantir el teu benestar i perquè descobreixis l'essència del territori.

Pots escollir entre una gran varietat d'hotels de cinc estrelles i gran luxe ubicats per tota la geografia catalana. Per a les escapades urbanes, n'hi ha que són un oasi enmig de la ciutat: delicats i sofisticats, amb suites confortables i decorades amb la màxima cura per crear atmosferes de serenitat.

També tens hotels per viure experiències úniques a la costa, ancorats en badies gairebé deshabitades banyades per la Mediterrània. L'altra opció són els de muntanya, perduts enmig de la natura i pensats perquè gaudeixis del paisatge.

Si un nom resumeix a la perfecció el que t'ofereix és el d'hotel Unique. Allotjar-s'hi ja és una experiència en si mateixa. Pots passar la nit en un palau modernista, en un castell imponent, en una masia típica catalana o en una antiga fàbrica de cotó. Tots els hotels Unique han estat restaurats amb una cura exquisida per incorporar-hi les comoditats del segle XXI sense perdre l'essència original. Són una bona opció per gaudir de la Catalunya més autèntica i exclusiva.

Viu la Catalunya més sofisticada i elegant als Hotels de Luxe i Unique: una experiència en si mateixa pensada exclusivament per a tu.Ex. Barcelona, Gelida
    Ex. Barcelona, Gelida