Descans sobre rodes als hotels per a ciclistesAparcada la bicicleta, l'experiència segueix als hotels per a ciclistes de Catalunya. Són allotjaments especialitzats per instal·lar el teu camp base durant les escapades de cicloturisme, tant pels serveis que t'ofereixen com per la seva ubicació propera a les principals rutes ciclistes, tant de carretera com de muntanya.

En aquests hotels treballen perquè descansis el millor possible i tinguis l'equip i la bicicleta a punt per a cada sortida. Com ho aconsegueixen? Preparen menús especialment pensats per a la pràctica esportiva, amb aliments rics en carbohidrats i fruita fresca. Tenen begudes isotòniques i també comptes amb pícnics preparats per consumir en ruta. I els horaris del restaurant són flexibles, perquè una punxada o qualsevol imprevist no et deixi sense menjar. 

Pots guardar les bicicletes als garatges, fer reparacions bàsiques i manteniment de les bicicletes als tallers que tenen, o netejar-les amb mànegues a pressió i sabó després d'una jornada de fang i muntanya. Trobaràs informació en clau ciclista sobre la regió, i et pots imprimir mapes i rutes de la zona. Més fàcil, impossible.  

Tria l'hotel, traça la ruta i a rodar per Catalunya.

En els hotels per a ciclistes tenen cura de la teva alimentació i del teu descans. I a més, cuiden la teva bicicleta.

Hotels per a ciclistes
Ex. Barcelona, Gelida
    Ex. Barcelona, Gelida