Tria i remena allotjament ruralSi viure i allotjar-te a la natura són les teves vacances ideals, Catalunya disposa d'una àmplia oferta d'allotjaments rurals i cases de pagès. Busca'ls per comarca, per espigues, per preu, per capacitat... tu decideixes. A la Guia Oficial d'Establiments Turístics pots escollir quina casa de turisme rural prefereixes.

Turisme rural en família
Les masies eren el centre de la vida rural de Catalunya fa molts anys. Ara han obert la porta al viatger, i ho han fet amb totes les comoditats i, en molts casos, amb instal·lacions accessibles per a tothom.

En bona part dels allotjaments rurals catalans, les habitacions estan preparades perquè la teva estada en família sigui agradable. Podràs treballar l'hort, donar de menjar als animals de granja i, a banda, gaudir de tallers de papallones, de com fer nius per a ocells, fer sabó i moltes coses més.

Espigues, les estrelles dels allotjaments rurals
Quan has d'escollir hotel per a les vacances, les estrelles t'orienten sobre els serveis que ofereix. En el cas dels allotjaments rurals catalans, les espigues són com les estrelles: et fan més fàcil escollir en funció de les teves necessitats.

Quantes espigues té el teu allotjament rural preferit?

Les espigues t’ajudaran a trobar l’allotjament rural que millor cobreixi les teves necessitats. És un sistema molt similar al de les estrelles dels hotels.

Allotjaments rurals amb espigues

Allotjaments rurals "Platja en Família"

Allotjaments rurals "Natura i Muntanya en Família"

Allotjaments rurals accessibles
Ex. Barcelona, Gelida
    Ex. Barcelona, Gelida