Cuidem la teva famíliaCatalunya és una destinació que la família sempre recordarà amb afecte, gràcies a totes les experiències que viureu plegats. Quan fullegeu l'àlbum de fotos de l'estada encara riureu mirant les del dia que us vau enfilar a una 'banana boat' a Santa Susanna o recordareu aquell grup d'isards que vau veure quan passejàveu pels voltants de les Valls d'Àneu. A Catalunya les famílies tenen moltes coses que poden fer: a l'estiu o a l'hivern, al mar o a la muntanya. Us hi apunteu?

Tovallola, banyador, crema solar i... família
Si a casa us agraden el sol i la platja, les activitats nàutiques i la gastronomia de costa, Catalunya és una elecció segura. Els municipis de "Platja en família" estan adaptats a les vostres necessitats, com així ho han certificat tècnics de l'Agència Catalana de Turisme (ACT). Disposen de serveis, punts de socorrista per si algú es fa mal, dutxes per treure's la sorra abans d'anar cap a casa i, sobretot, tenen xiringuito. Perquè ja que hi ets, val la pena quedar-se a dinar i aprofitar tot el dia, oi?

L'aigua d'aquestes platges és una altra de les virtuts, ja que estan certificades amb banderes blaves que en garanteixen la qualitat ambiental. Sempre resulta tranquil·litzador saber que els més menuts es banyen en aigües netes mentre fan alguna de les activitats nàutiques. Sabies que hi ha un gran nombre d'empreses que n'organitzen?

Allotjaments que us ho posen fàcil
Entre l' equipatge de platja no voleu haver de carregar amb el cotxet del nen o amb un bressol portàtil, oi? Lògic. En aquestes destinacions de platja hi tens hotels, càmpings o apartaments que pensen a fer fàcil la vida de les famílies: el bressol, la cadireta i fins i tot el cotxet del nen, els posen ells. A més, els nens poden campar lliurement sota control de monitors professionals, per si en algun moment vols prendre't un descans. Vine a comprovar-ho.

Natura: si és en família, millor
Si us agrada la vida a l'aire lliure, la natura i la muntanya de Catalunya us ofereixen moltes possibilitats per explorar-la i incorporen tots els serveis que podeu necessitar quan viatgeu amb nens.

Perquè us en feu una idea: són paratges amb un entorn natural bonic i amb biodiversitat, tant de flora com de fauna. Això els converteix en llocs immillorables per viure la natura. A més, disposen d'una oferta lúdica adaptada a nens de diferents edats: centres didàctics, esports d'aventura, estació nàutica d'aigua dolça, estacions d'esquí i establiments amb habitacions familiars, terres tous en les zones de jocs... Per si us queda algun dubte, tots els serveis i establiments estan certificats pel personal de l'ACT.

Si véns a Catalunya, cuidarem la teva família.

A Catalunya trobaràs tot el que necessites per viatjar amb la família: entorns naturals magnífics, bon temps, pobles familiars i empreses especialitzades en la diversió dels menuts.

Natura i muntanya en família
Ex. Barcelona, Gelida
    Ex. Barcelona, Gelida
      Ex. Barcelona, Gelida