Ciclistes sobre les passarel·les del Parc Natural del Delta de l'Ebre Ciclistes sobre les passarel·les del Parc Natural del Delta de l'Ebre

L’Ebre i les seves muntanyes. Per terra, mar i aire

Rutes Turístiques

Classificació de la ruta
Esport, Natura
Època
Tot l'any
Mitjà de locomoció
Amb bicicleta, Amb cotxe i a peu, A cavall
Nivell de dificultat
Debutants
Durada (h)
3 dies
Municipis de pas
Amposta, Benifallet, Cornudella de Montsant, Flix, Guiamets, els, Morera de Montsant, la, Deltebre
Marca Turística
Terres de l'Ebre
Punts d'interès
Deltebre, la Morera de Montsant, Cornudella de Montsant, els Guiamets, Flix, Benifallet, Amposta.
Mapa
Descripció

Dia 1

Observant les aus
T'apuntes a un safari? Natura & Aventura et porta a recórrer el delta de l'Ebre amb un guia expert per observar aus i, en especial, flamencs, les estrelles del Parc Natural. Podràs gaudir d'un paisatge únic: platges, llacunes i un laberint d'arrossars, que també pots recórrer en bici pels camins i passarel·les. 

El Priorat des de l'aire
Parapent Montsant ens ofereix espectaculars vols biplaça pel Parc Natural de la Serra del Montsant. Observar les vinyes del Priorat a vista d'ocell és un veritable plaer. El punt de trobada? A Cornudella de Montsant. Una experiència inoblidable. 

Solca els Guiamets
És moment d'un pla més tranquil i de tornar a posar els peus al terra. Més ben dit, a l'aigua. Centre Natura ServiKaYaK t'ofereix passejos agradables per l'embassament dels Guiamets, al cor del Priorat, en caiac, patins o barques de pesca. Tota la família podrà gaudir d'uns paratges idíl·lics. 

Dia 2

Una reserva encantadora
Aquest recorregut guiat per la Reserva Natural de Sebes i el meandre de Flix, accessible per a persones amb mobilitat reduïda, ens condueix pels meandres i els aiguamolls que transcorren prop del riu Ebre al seu pas per aquesta població. Amb albirament de la fauna de la zona, com les cigonyes, o punts d'observació panoràmica. 

La bellesa més amagada
A les Terres de l'Ebre no tota la bellesa dels paisatges està a la vista. A vegades s'ha de buscar sota terra. Les coves de Benifallet en són un clar exemple, per això el seu nom és Coves de les Meravelles, on l'aigua i la pedra han creat un paisatge particular i bell. 

Dia 3

El Montsià, al trot
Gràcies al centre hípic Carlos Cid pots passejar a cavall per la serra del Montsià en un itinerari sorprenent entre oliveres, tarongers, garrofers, toros, estanys amb aus, cultius de secà... La millor manera de conèixer la flora i la fauna d'aquesta zona. 

Surf d'estel al Delta
El delta de l'Ebre no només és per observar-lo i passejar-hi. Les seves aigües també ens inviten a gaudir-ne, en aquest cas practicant el surf d'estel. L'empresa DeltaKiteSup et donarà els primers consells per poder fer anar bé l'estel. Una tarda genial!

Situació

Coordenades GPS X: 0.516827732412484, Y: 40.9741637466927
Fotos