Pescadors a la platja de l'Hospitalet de l'Infant  (Rafael López-Monné)Pescadors a la platja de l'Hospitalet de l'Infant (Rafael López-Monné)

L'Almadrava

Natura - Platges

Nom
L'Almadrava
Tipus de platja
Semiurbana
Adreça
Platja L'Almadrava s/n
Codi postal
43890
Municipi
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Localitat
Hospitalet de l'infant, L'
Marca Turística
Costa Daurada
Telèfon
977 823 328
Fax
977 823 941
E-mail
turisme@vandellos-hospitalet.org
Descripció

La platja de l'Almadrava està situada al costat del passeig Marítim del municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Forma part d'un nucli de població que es va assentar a la zona la dècada de 1920, integrat majoritàriament per famílies de pescadors. La seva toponímia prové d'un conjunt de xarxes que, en aquella època, s'utilitzava per a la pesca de peixos migratoris que arribaven en bancs a la platja.

La platja forma una zona extensa, de prop de 800 metres de longitud i 35 metres d'amplitud, que s'estén entre el coll de Balaguer i el cap de Terme, al límit amb l'Ametlla de Mar.

És una platja de sorra fina i daurada, tot i que a tram sud abunden els còdols, i d'onatge moderat. D'accés fàcil i bastant concorreguda, gaudeix d'un ampli catàleg de serveis: llocs de begudes i gelats, lloguer de para-sols i hamaques, dutxes, servei de socorrisme i salvament, accés per a persones amb mobilitat reduïda, zona esportiva i parc infantil.

És també un lloc bastant preuat per als amants de la pesca, tant en la mateixa línia de mar com des d'una embarcació. Es poden trobar, en funció de la pesca que es triï, des de llobarros fins tallahams, lliris i daurades. No obstant això, cal estar atent a les condicions climatològiques, ja que aquesta platja acostuma a ser bastant ventosa, factor que dificulta la pràctica de la pesca.

A prop de la platja es troba el Port Esportiu de l'Hospitalet de l'Infant, al moll de la Capella, un complex nàutic amb 577 amarratges i tot tipus de serveis.

Característiques

Longitud 800
Amplada 35
Tipus de sorra Fina , Grava
Certificat de qualitat Bandera blava No
Condicions de bany Bones

Situació

Com arribar-hi Amb cotxe per la carretera N-340 i per l'autopista A-7, sortida 38 Hospitalet de l'Infant. Amb tren: Línia Tarragona-Tortosa, estació de l'Hospitalet de l'Infant. Autobús no urbà.

Coordenades GPS X: 0.914700554902144, Y: 40.9890247624981

Serveis

Accessible per a persones amb diversitat funcional, Activitats esportives, Aparcament, Bany, Creu Roja, Dutxes, Lloguer gandules, Lloguer para-sols, Mitjans de transport, Quiosc-balneari, Vigilància

Contacte

Adreça Platja L'Almadrava s/n
Codi postal 43890
Municipi Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Localitat Hospitalet de l'infant, L'
Telèfon 977 823 328
Fax 977 823 941
E-mail turisme@vandellos-hospitalet.org

Afiliació, Adhesió i Certificacions
EMAS
ISO 9001
Mapa
Fotos