Ambient de nit i públic enmig de la decoració de la Pl. Rovira i Tries. Festes de Gràcia. (Gemma Miralda)Ambient de nit i públic enmig de la decoració de la Pl. Rovira i Tries. Festes de Gràcia. (Gemma Miralda)

La vida nocturna de Catalunya

Introduccions

Nom
La vida nocturna de Catalunya
DescripcióQuan cau el sol descobreixes una nova Catalunya. Una conversa animada amb els amics, sentint la brisa suau del mar en una terrassa, pot ser un bon punt de partida per viure la nit catalana. Les terrasses són un element fonamental de l'oci nocturn i poden ser un bon inici, però en tens molts més. La nit catalana és variada. Més enllà de bars, discoteques o cocteleries que trobaràs arreu, tens propostes genuïnes que t'endinsaran en l'esperit mediterrani de Catalunya.

Amb el bon temps floreixen els festivals de música a l'aire lliure en paratges sorprenents com el Castell de Peralada o amb les platges de Vilanova i la Geltrú com a teló de fons. Les postes de sol mentre sents la música de la teva banda preferida, no te les pots perdre.

A més de plans musicals tens activitats teatrals, visites nocturnes a monuments o les festes majors de Catalunya. El bon ambient i la diversió d'algunes d'aquestes celebracions han traspassat les fronteres catalanes. La Patum de Berga, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, o l'Aquelarre de Cervera en són dues de les que més curiosos atrauen. Igual que les festes del barri de Gràcia a Barcelona, que llueix els seus carrers amb uns decorats espectaculars que els veïns preparen durant tot l'any.

Deixa't seduir per la vida nocturna de Catalunya.

Fotos