El pantà de Riudecanyes és un bon lloc per relaxar-se durant la ruta. (Oficina de turisme de Mont-roig del Camp)  El pantà de Riudecanyes és un bon lloc per relaxar-se durant la ruta. (Oficina de turisme de Mont-roig del Camp)

La Pixerota

Natura - Platges

Nom
La Pixerota
Tipus de platja
Seminatural
Adreça
Platja La Peixerota s/n
Codi postal
43892
Municipi
Mont-roig del Camp
Localitat
Miami Platja
Marca Turística
Costa Daurada
Telèfon
977 810 978
Fax
977 810 978
E-mail
turisme@mont-roig.cat
Descripció

El vessant més septentrional del municipi de Mont-roig del Camp, a tocar de Cambrils, es coneix com la Peixerota, i dóna nom a aquesta platja. Es tracta d’una franja de més d'un quilòmetre i mig de longitud i vint metres d'amplada, de característiques típicament mediterrànies. La platja comprèn el territori delimitat per les desembocadures de la riera de Riudecanyes i del riu Llastres.

Dos espigons artificials delimiten dues zones diferenciades d’aquesta platja. La part compresa entre la desembocadura de la riera (un interessant paratge natural amb vegetació de canyes i presència puntual d’ànecs) i el primer espigó presenta un tram més estret format per còdols. Passat el segon espigó, s’accedeix a una zona més àmplia de sorra fina i daurada.

Les aigües temperades i tranquil·les, així com el grau d’ocupació no gaire elevat, la fan molt adequada per a una estada familiar i relaxada. S’hi pot gaudir també de serveis de dutxes i accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. També s’hi organitzen activitats nàutiques.

A l’anomenada punta de la Peixerota, prop de la zona de Miami Platja, els aficionats a la pesca submarina hi poden trobar una interessant zona rocosa proveïda d’un bancal sorrenc on pescar pops. Cal, però, endinsar-s’hi amb cura i coneixements suficients.

Malgrat que es tracta d’una platja qualificada com a semiurbana, el paisatge immediat que l’envolta s’allunya força de les edificacions de ciment. Al darrere, una gran extensió de conreus alternats amb zones de vegetació, especialment pinars, li confereix un perfil agradable i serè.

Característiques

Longitud 1840
Amplada 20
Tipus de sorra Fina , Grava
Certificat de qualitat Bandera blava
Condicions de bany Bones

Situació

Com arribar-hi Amb cotxe per la carretera N-340 i per l'autopista A-7, sortida 37 Cambrils o sortida 38 Hospitalet de l'Infant. Amb tren: Línia Tarragona-Tortosa, estació de Cambrils a 12 km i estació de Reus a 14 km. Autobús no urbà.

Coordenades GPS X: 1001076, Y: 41.043462

Serveis

Accessible per a persones amb diversitat funcional, Activitats esportives, Aparcament, Bany, Bar, Creu Roja, Dutxes, Mitjans de transport, Quiosc-balneari, Vigilància

Contacte

Adreça Platja La Peixerota s/n
Codi postal 43892
Municipi Mont-roig del Camp
Localitat Miami Platja
Telèfon 977 810 978
Fax 977 810 978
E-mail turisme@mont-roig.cat

Mapa
Fotos